Nu orice relație este făcută să dureze. Unele semne zodiacale se bucură de o compatibilitate mai mare, pe când altele nu se pot înțelege deloc. Unele pun foarte multă pasiune în relație la început, pentru ca mai apoi această pasiune să se transforme în ură. Pe lângă aceste combinații, mai există și cuplurile care sunt făcute să fie împreună și care sunt fericite până la adânci bătrâneți împreună.

Totuși, unele cupluri pot fi distructive încă de la început și din acest motiv nu vor fi fericite niciodată. Aceste combinații zodiacale sunt toxice, iar pe măsură ce relația avansează, cei doi parteneri se simt captivi într-o legătură care îi distruge și îi umilește. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Cum trădează zodiile

Cum trădează zodiile

Nu orice semn zodiacal este demn de încredere. Unii nativi trădează mai mult, alții mai puțin, dar absolut toți sunt în stare să o facă, în mod diferit însă. Află care sunt cele mai trădătoare dintre ele!

articol de știri Citeste mai mult

Vărsător + Rac = disonanță emoțională

Problemele în cadrul acestui cuplu se vor vedea încă de la început. Vărsătorului nu îi plac regulile și nici tradiția și este din fire aventuros și excentric. Racului, pe de altă parte, nu îi place necunoscutul și mereu vrea să știe în ce stadiu se află relația în care se află. Mai mult, Vărsătorul nu este deloc sentimental și tinde să ignore acest aspect emoțional al relației, ceea ce îl rănește profund pe partenerul lui sensibil.

Leu + Scorpion = complexul lui Dumnezeu

Într-un top al zodiilor cărora le place să controleze totul, Leul și Scorpionul se află în capul listei. Leul este dramatic și charismatic și îi place să fie în centrul atenției cât mai mult posibil. Scorpionul, pe de altă parte, urăște persoanele care depun prea multe eforturi pentru a ieși în evidență. Este natural atunci când se află într-un grup și preferă să păstreze un aer enigmatic. Din acest motiv, nu poate să aibă o relație cu o persoană care mereu are nevoie de atenție.

Fecioară + Săgetător = familist versus explorator

Săgetătorului îi place să exploreze lumea și să călătorească. Stabilitatea nu se află pe lista lui de priorități. Fecioara, pe de altă parte, este o persoană practică și are ca principal scop stabilitatea. Deși îi place aventura, aceasta mereu va dori să se asigure că bazele relației sunt consolidate înainte de a trece la o nouă etapă și a se lăsa purtată de val.