Printre zodii se afla nativi care stiu foarte bine cum sa-i manipuleze pe cei din jur. Unii o fac natural, altii fara a avea aceasta intentie. Mai exista si persoane care, tin multe secrete, iar acest lucru ii face pe cei din jur sa nu aiba incredere in ei. Iata care sunt zodiile in care nu trebuie sa ai niciodata incredere! Te vor dezamagi mai devreme sau mai tarziu!
 

Fecioara

Fecioarele sunt actori innascuti. Acesti nativi au capacitatea de a zambi cand sunt extrem de tristi fara ca nimeni sa-si dea seama ce se ascunde in spatele zambetului lor. In plus, daca se simt nevoiti apeleaza la lacrimi. Pot plange la comanda si ii impresioneaza chiar si pe cei mai puternici oameni. Daca vor sa obtina ceva, au interese foarte bine ascunse si nu isi arata deloc intentiile. Tot teatrul pe care il joaca este pus in scena intr-un mod foarte constient, calculand fiecare replica si fiecare gest.

6 zodii care fug de angajament

6 zodii care fug de angajament

"Mă place sau vrea o relație cu mine?” - aceasta este întrebarea pe care multe femei și-o pun la începutul unei relații. Deși majoritatea dintre noi avem impresia că depinde doar de noi viitorul unei astfel de legături și că trebuie să facem tot posibilul

articol de știri Citeste mai mult