Femeile sunt femei, iar bărbații sunt bărbați, ar spune unii. Deși diferența de genuri este destul de clară, se întâmplă ca unele femei să mai împrumute din trăsăturile bărbaților, iar bărbații din caracteristicile femeilor. Astfel, există femei care pot face față mai bine unor situații-limită, care pot conduce afaceri de succes sau care sunt mult mai detașate în relația de cuplu.

Acest lucru se întâmplă și în zodiac. Cele 5 femei ce gândesc ca un bărbat au personalități puternice și știu cum să echilibreze viața de familie cu cea profesională. Deși sunt feminine, elegante și sofisticate, dau dovadă de tărie de caracter și pot fi asemănate în anumite situații cu un bărbat. Ești curioasă despre cine este vorba? Află în galeria de mai sus!

Abilitati paranormale: Tu stii care este puterea magica a zodiei tale?

Abilitati paranormale: Tu stii care este puterea magica a zodiei tale?

Cu totii am crezut macar o data in viata ca detinem abilitati de clarvazator. Acestea difera de la zodie la zodie – spre exemplu berbecii par a fi mereu in locul potrivit la momentul potrivit, in timp ce balantele par sa-i cunoasca pe cei din jur mai b

articol de știri Citeste mai mult

Fecioară

Fermecătoare, răbdătoare și perfecționistă - Fecioara te cucerește instant, chiar dacă ești bărbat, femeie sau unicorn. Analizează totul în detaliu și este un critic aspru. Este intuitivă și îți dă seama cum să rezolve o problemă în cel mai scurt timp. Totuși, trăsătura care face ca această femeie să gândească ca un bărbat este simțul practic. Este extrem de ancorată în realitate, iar experiența este mult mai importantă pentru ea decât emoțiile. Într-o relație, are tendința de a fi destul de insensibilă, dar și să își domine partenerul la nivel emoțional.

Scorpion

Această femeie este cea mai sexi din zodiac, dar și cea mai misterioasă. Este exotică și magnetică, calmă ca o oază sau nervoasă ca o furtună. Deși este un semn zodiacal feminin, femeia Scorpion începe să gândească ca un bărbat atunci când ajunge în pat. Îi place să își domine partenerul din punct de vedere sexual și niciodată nu se mulțumește cu puțin. Este încăpățânată și neînfricată chiar și atunci când viața îi pune piedici. Se ridică de fiecare dată mai puternică, dar și mai încrezătoare în propriile forțe.