Nu doar când vine vorba să-ți întâlnești partenerul ideal, dar și când trebuie să fii alături de un prieten drag, e important să ai întotdeauna indicii care să te ajute. Și zodiacul este un ajutor de nădejde. Dacă știi data cuiva de naștere, deja știi o mulțime de lucruri despre el.

Chiar dacă nu-s complete sunt destul de importante.

Ce fac zodiile cand se infurie: sunt periculoase ori nu?

Ce fac zodiile cand se infurie: sunt periculoase ori nu?

Fiecare persoana reactioneaza diferit in situatiile stresante cu care se confrunta in viata de zi cu zi. Unele se lasa conduse de impulsivitate si sunt in stare sa sara la gatul celor din jur, in timp ce altele se tempereaza cu succes, dar numai ele stiu

articol de știri Citeste mai mult

1. Berbec


Nu mai este un secret că Berbecii sunt persoane foarte încăpățânate cărora le place să controleze. Dar această calitate nu se combină deloc cu prietenia. Trebuie să te asiguri doar că cealaltă persoană nu crede că o trădezi pentru că nu a avut grijă la limbaj.

Acestea vor face orice ca să se răzbune în cel mai dur și crud mod cu puțință. Să nu te lași păcălită de zâmbetul frumos, ai în față o adevărată maestră a manipulării. Cunoaște-le înainte, ca să fii în siguranță.

2. Rac


Atunci când întâlnim altfel de oameni decât cei care pot manipula, nesiguri pe forțele proprii, avem în față oameni ca niște bombe cu ceas. Sunt persoane de obicei pesimiste și speriate de nou. Atunci când au un plan devin foarte visătoare. Surprinzător, dar sunt firi răzbunătoare, din cauza cărora suferă toate părțile implicate în conflict. Nu suportă oameni care mint sau trădează.

3. Leu


Cea mai bună parte e că Leilor nu le plac intrigile. totuși nu au nicio problemă să se lupte cu cineva ccare îndrăznește să li se opună. Sunt persoane foarte egocentrice și întotdeauna cred că dreptatea e doar de partea lor. Acest lucruri le transformă pe femeile LEu în adversari de temut.

Cum iti dai seama ca te-ai indragostit, in functie de zodia pe care o ai

Cum iti dai seama ca te-ai indragostit, in functie de zodia pe care o ai

Citeste mai jos cum iti poti da seama ca esti indragostita, in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

articol de știri Citeste mai mult