Nu doar când vine vorba să-ți întâlnești partenerul ideal, dar și când trebuie să fii alături de un prieten drag, e important să ai întotdeauna indicii care să te ajute. Și zodiacul este un ajutor de nădejde. Dacă știi data cuiva de naștere, deja știi o mulțime de lucruri despre el.

Chiar dacă nu-s complete sunt destul de importante.

Secretele ies la iveala: Cum sa descosi fiecare zodie

Secretele ies la iveala: Cum sa descosi fiecare zodie

Vrei sa afli informatii de la un coleg, de la partenerul de cuplu sau de la un prieten si nu stii cum sa-l abordezi astfel incat sa obtii detalii picante? Astrele iti vin in ajutor si iti indica abordarea corecta pentru a intra pe sub piele fiecarei zodii

articol de știri Citeste mai mult

1. Berbec


Nu mai este un secret că Berbecii sunt persoane foarte încăpățânate cărora le place să controleze. Dar această calitate nu se combină deloc cu prietenia. Trebuie să te asiguri doar că cealaltă persoană nu crede că o trădezi pentru că nu a avut grijă la limbaj.

Acestea vor face orice ca să se răzbune în cel mai dur și crud mod cu puțință. Să nu te lași păcălită de zâmbetul frumos, ai în față o adevărată maestră a manipulării. Cunoaște-le înainte, ca să fii în siguranță.

2. Rac


Atunci când întâlnim altfel de oameni decât cei care pot manipula, nesiguri pe forțele proprii, avem în față oameni ca niște bombe cu ceas. Sunt persoane de obicei pesimiste și speriate de nou. Atunci când au un plan devin foarte visătoare. Surprinzător, dar sunt firi răzbunătoare, din cauza cărora suferă toate părțile implicate în conflict. Nu suportă oameni care mint sau trădează.

3. Leu


Cea mai bună parte e că Leilor nu le plac intrigile. totuși nu au nicio problemă să se lupte cu cineva ccare îndrăznește să li se opună. Sunt persoane foarte egocentrice și întotdeauna cred că dreptatea e doar de partea lor. Acest lucruri le transformă pe femeile LEu în adversari de temut.

Care este cea mai buna zodie? Iata care este punctul tau forte!

Care este cea mai buna zodie? Iata care este punctul tau forte!

Fiecare semn zodiacal din horoscop are punctele lui forte, insa care este cea mai buna zodie, de fapt, si la ce se pricepe ea cel mai bine? Descopera in acest articol la ce exceleaza nativii din fiecare semn astrologic si, de asemenea, cu ce te poti lauda

articol de știri Citeste mai mult