"Mă place sau vrea o relație cu mine?” - aceasta este întrebarea pe care multe femei și-o pun la începutul unei relații. Deși majoritatea dintre noi avem impresia că depinde doar de noi viitorul unei astfel de legături și că trebuie să facem tot posibilul pentru a-i câștiga inima celui drag, uneori nu putem să controlăm totul. Există bărbați care fug de angajament și pe care nu putem să îi schimbăm. Aceștia pun capăt unei relații ori de câte ori simt că sunt presați și este nevoie de multă răbdare și muncă pentru a face ca lucrurile să evolueze.

Deși acest lucru ține, în primul rând, de temperament, și trăsăturile zodiei pot juca un rol la fel de important. Doar 6 zodii de bărbați fug de angajament și preferă să rămână singuri decât să intre într-o relație cu o persoană pe care o plac. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Cat de gelos poate sa fie si cum se manifesta, in functie de zodie

Cat de gelos poate sa fie si cum se manifesta, in functie de zodie

Semnul zodiacal are un mare impact asupra barbatilor, chiar daca acestia nu vor sa recunoasca sau aleg sa ignore toate semnele astrale. Tu ar fi bine sa stii cu cine te culci seara, intrucat un pic de cercetare iti poate salva relatia intr-un moment criti

articol de știri Citeste mai mult

Balanță

Bărbatul Balanță poate vrăji orice femeie, iar acest lucru se datorează șarmului său și stilului de Don Juan pe care îl are. Acest nativ poate fi extrem de sensibil și mereu își dorește să le facă pe plac celor din jur. De aceea, se va asigura că nu va răni nicio femeie care îl place. Totuși, deși este un maestru în arta romantismului, acest lucru nu înseamnă că nu este predispus infidelității. Balanța este ori o adeptă a monogamiei, ori este total împotriva acesteia. Acest bărbat adoră să fie în centrul atenției, motiv pentru care va fugi mereu de angajament.

Vărsător

Bărbatul Vărsător are mereu în minte un concept despre ceea ce înseamnă o relație ideală. Totuși, de cele mai multe ori, această idee nu se aplică și în realitate. De exemplu, acest nativ știe foarte bine cum ar trebui să arate căsnicia perfectă. Dacă nu te ridici la standardele sale, poate începe să fie destul de distant. De asemenea, poate avea dificultăți în a vorbi despre sentimentele sale și de aceea nu trebuie să îl forțezi să spună ceea ce simte. Vărsătorului îi plac experimentele și aventurile. Dacă nu reușești să păstrezi lucrurile interesante în dormitor și în viața de zi cu zi, acesta te va părăsi. Stimulează-l cu discuții intelectuale și sedu-i mintea pentru a se simți în largul său cu tine. De asemenea, nu impune reguli la începutul relației, deoarece se va simți restricționat și plictisit și va găsi o cale de evadare.

Fecioară

Bărbatul Fecioară este un perfecționist, ceea ce înseamnă că are standarde destul de înalte. Acest lucru înseamnă că te va judeca destul de des în funcție de tiparul pe care îl are în minte. Te-ai îngrășat puțin? Dacă nu ți-a spus în față acest lucru, atunci probabil se gândește des că nu mai arăți la fel de bine. Deși este puțin probabil ca acest bărbat să te înșele, sunt șanse mari să ai multe probleme în relație, asta dacă nu vei fi dispusă să îi îndeplinești fiecare dorință.