Fiecare persoană are motive ascunse pentru a spune minciuni. Deși ai crede că oamenii îi mint doar pe cei din jur, se pare că tindem să ne mințim mai mult pe noi înșine decât pe alții. Ne spunem că vrem să ne ducem la muncă, dar, de fapt, am da orice doar pentru a sta câteva ore la plajă, fără nicio grijă. Ne spunem că vrem să mergem la sală și apoi o ocolim în drumul nostru spre magazinul de unde cumpărăm înghețată. Totuși, cum rămâne cu minciunile spuse celor din jur?

În viață avem parte de persoane care ne vor spune în față ceea ce cred despre noi, dar și de persoane care nu vor dori să ne rănească sentimentele și ne vor minți în legătură cu anumite lucruri. Ești curioasă care sunt zodiile sincere și cele care mereu te mint, dar și care sunt motivele din spatele minciunii lor? Mai jos ți-am pregătit un ghid care te va ajuta să îți înțelegi prietenii, familia și colegii. Am clasificat zodiile de la cele mai sincere la cele mai puțin oneste. Vezi despre ce este vorba mai jos!

Lecții de la astre pe care trebuie să le învețe zodiile

Lecții de la astre pe care trebuie să le învețe zodiile

Fiecare zodie în parte are defecte, pe care trebuie să le corecteze, pentru a fi pe deplin fericită. Un avantaj al nativelor îl reprezintă faptul că astrele știu să atragă atenția asupra acestora și să acorde mici sfaturi, pe care zodiile trebuie să le ur

articol de știri Citeste mai mult

Zodii sincere și zodii mincinoase 

Zodii oneste

Berbec

Persoanele născute în această zodie sunt cunoscute pentru faptul că sunt extrem de sincere. O parte din această onestitate vine din virtute, cealaltă... din viciu. Deși Berbecul are calități de lider, acesta tinde să fie destul de impulsiv și agresiv. Totuși, te poți baza pe acest nativ atunci când vine vorba de o părere sinceră.

Balanță

Balanța pune accentul pe interacțiune socială și pe corectitudine. Din tot zodiacul, acest nativ este cel mai diplomat și sincer. Deși nu vrea să îți rănească sentimentele, poate fi destul de direct și fără scrupule într-o confruntare.

Leu

Asertivitatea și încrederea în sine îl fac pe Leu să fie mai sincer decât celelalte zodii. Din moment ce tinde să fie arogant, Leul crede că are și dreptul să spună tare și răspicat ceea ce gândește cu adevărat. Totuși, adevărul pe care îl va spune acest nativ va fi mereu subiectiv.