Vărsător

De ce se află Vărsătorul la final de listă? Deoarece seamănă foarte mult cu Scorpionul atunci când vine vorba de sinceritate. Acestui nativ îi este teamă să se simtă vulnerabil și de aceea preferă să nu își exprime prea des sentimentele.

Pești

Peștii sunt ultimii martiri. Ca și în cazul celorlalte zodii, comportamentul acestui nativ nu este intenționat. Persoana născută în această zodie nu vrea să inducă în eroare pe nimeni. Din cauză că se simte victimă, preferă să întoarcă mereu situația în favoarea sa și să ascundă anumite informații.

Ce iubire aștepți în funcție de zodie

Ce iubire aștepți în funcție de zodie

Fiecare persoană în parte simte dragostea în mod diferit. Dacă pentru unii e o simplă nevoie de atașament, pentru alții iubirea înseamnă totul. Află cum îți dorești să fii iubită și ce reprezintă dragostea pentru tine în funcție de semnul zodiacal!

articol de știri Citeste mai mult

Rac

Deoarece are o intuiție emoțională și o imaginație ieșite din comun, Racul tinde să fie destul de manipulator. Totuși, acest lucru nu înseamnă că asta îi este și intenția. Cercul de prieteni și persoanele dragi sunt importante pentru acest nativ, chiar dacă uneori se mai joacă cu mintea acestora.

sursă: