1. Gemeni

Femeile Gemeni încearcă mereu să obțină cele mai bune rezultate pentru ele însele și poate fi extrem de idealiste fără nicio problemă. Gemenii își trăiesc viața așa cum vor și nu încearcă să se încadreze într-un tipar. Această autenticitate este, fără îndoială, cea care atrage bărbații.

2. Fecioară

Fecioara este, fără îndoială, semnul care se potrivește cel mai bine circumstanțelor schimbătoare. Dacă vrei să fii centrul atenției, nu trebuie decât să decizi să o faci. Cu toate acestea, ei știu, de asemenea, cum să aibăo atitudine rezervată atunci când le convine. În ceea ce privește cucerirea partenerului, Fecioara preferă să acționeze cu prudență, dar atunci când știe ce își dorește, va merge înainte cu hotărâre.

Astrologie: Top 4 zodii de o sinceritate debordanta. Pregateste-te sa auzi doar adevarul.

Astrologie: Top 4 zodii de o sinceritate debordanta. Pregateste-te sa auzi doar adevarul.

Totusi, unii sunt mai sinceri din fire, in vreme ce altii nu se sfiesc sa te minta cu zambetul pe buze. Iata de la care dintre cele 12 zodii sa te-astepti sa auzi adevarul si (aproape) numai adevarul!

articol de știri Citeste mai mult

3. Săgetător

Femeile născute sub acest semn sunt, fără îndoială, imprevizibile. Această caracteristică este foarte atractivă pentru bărbați. Femeile Săgetător sunt sufletul petrecerii. Cei care au privilegiul de a avea o relație cu o femeie Săgetator știu că momentele distractive sunt nesfârșite în compania lor.

4. Berbec

Berbecul este aproape dar nu complet de a fi femeia ideală. Fără îndoială, are o  frumusețe interioară și exterioară aparte și este, de asemenea, unul dintre semnele cu o energie extrem de pozitivă. Cu toate acestea, în ceea ce privește iubirea, nu este ușor să cucerești inima Berbecilor. Sentimentul lor de protecție pentru cei dragi le face femei ideale pentru cei care doresc să pună bazele unei familii în viitor.