Abilitati paranormale: Tu stii care este puterea magica a zodiei tale?

Cu totii am crezut macar o data in viata ca detinem abilitati de clarvazator.

Care sunt cele doua fete ale personalitatii tale?

Care sunt cele doua fete ale personalitatii tale?

Toti avem o parte buna si una rea. In horoscopul indian, ele sunt reprezentate de animale sau zeitati. Afla care corespund zilei tale de nastere si unele detalii ascunse despre personalitatea ta.

articol de știri Citeste mai mult

Acestea difera de la zodie la zodie – spre exemplu berbecii par a fi mereu in locul potrivit la momentul potrivit, in timp ce balantele par sa-i cunoasca pe cei din jur mai bine decat se cunosc ei insisi.

Poate parea ciudat, dar e un semn al conectarii noastre cu universul.

Vezi care este puterea magica a zodiei tale si cum o poti folosi in viata de zi cu zi.

Berbec

Esti mereu la locul potrivit la momentul potrivit

Ce IUBESC oamenii la tine dar poate deveni DEFECTUL TAU, in functie de zodie!

Ce IUBESC oamenii la tine dar poate deveni DEFECTUL TAU, in functie de zodie!

Fiecare semn zodiacal are darurile si virtutile sale speciale, asa cum are si punctele sale slabe. Arta astrologiei consta, printre multe alte beneficii, si in a te ajuta sa iti descoperi toate acele calitati pe care le ai urmare a influentei zodiei in ca

articol de știri Citeste mai mult

Tocmai de aceea nu ratezi niciodata nicio oportunitate. In timp ce alti oameni par sa treaca prin viata fara un scop anume, tu te pricepi la a vedea potential in orice, fie ca e vorba de o noua afacere de succes sau un hobby care-ti va aduce atat impliniri financiare, cat si personale. Stii sa recunosti talentul – atat in tine, cat si in cazul celor din jur – si sa profiti de tot ce are viata sa-ti ofere.

Taur

Ai un simt incredibil al limitelor

Eviti orice conflict pentru ca niciodata nu depasesti linia invizibila a comportamentului considerat acceptabil de fiecare persoana in parte. De asemenea, simti cand cineva vrea sa iti depaseasca propriile bariere si iti confrunti cu curaj interlocutorii inainte de a ajunge prea departe in spatiul tau personal.

Gemeni

Spui mereu exact ceea ce vor cei din jur sa auda

Esti intens conectat la toate cele cinci simturi. Atat de intens ca aproape ca nu mai ai nevoie de al saselea simt. Cuvintele potrivite iti vin natural si adesea, atunci cand esti intrebat cum de ai stiut ca trebuie sa spui lucrurile respective, nu ai un raspuns concret. Pur si simplu asta simti ca trebuie sa spui.