3. FECIOARA – Un an mare pentru schimbari

Pentru cineva care este de obicei asa de modest si rusinos, acest an te va face sa iesi din cochilia ta ! In sfarsit, iti vei putea da drumul fricilor si ingrijorarilor si sa iti asumi controlul vietii tale neobstuctionat de acesti sabotori. Este timpul sa iti definesti propria carare si sa iti reamintesti ca viata este ceea ce faci tu din ea. De ce sa nu incepi cu acea cariera si realizare profesionala la care ai visat de asa de mult timp sau sa parasesti un partener care a incetat sa te mai iubeasca asa cum meriti ? Viitorul este totalmente al tau.

2019 are ingrediente cosmice pentru a defini un an special pentru Fecioare, atat in cresteri personale si in parteneriate si relaiti. Schimbarea a inceput oricum sa se simta in aer din septembrie 2018 si va continua tot anul.

Îmblânzește-ți soacra în funcție de zodie!

Îmblânzește-ți soacra în funcție de zodie!

Se-ntâmplă adesea să intri în conflict cu mama partenerului tău? Astrele îți vin în ajutor și-ți spun cum o poți îmblânzi în funcție de zodia în care este născută.

articol de știri Citeste mai mult

Este un an ideal pentru casatorii sau sa cresti prin intermediul unei uniuni, iar multi din aceasta zodie vor deveni parinti sau vor da nastere unor noi idei ce le vor aduce o noua viata in bine.

Pana in luna mai, este nevoie sa manifesti o anumita retinere, apoi pana in septembrie va urma o perioada de mare crestere pentru viata ta. Fii atent la dieta in perioada august-septembrie.

Oportunitati personale pentru Fecioara : 

Cele mai bune oportunitati ce pot exista pentru tine apar pentru ca vei crede in tine si iti vei imbunatati atitudinea generala fata de viata. Jupiter iti va aduce foarte mari beneficii in 2019. Si un noroc aditional va fi pregatit pentru tine in preajma mijlocului anului.

4. CAPRICORN – Vei deveni mult mai indraznet in 2019 !

Da, este un an mare si pentru tine, Capricornule. Te vei simti invincibil si nimic nu te va speria. Atat in munca cat si in iubire, vei traversa drumuri pe care alta data nici nu ai fi indraznit sa pasesti pe ele. Candva erai un lup singurativ, acum cauti tu companie si nu te mai temi sa iti deschizi inima.

Idei pentru prima întâlnire în funcție de zodia ta

Idei pentru prima întâlnire în funcție de zodia ta

Întâlnirile la care mergi nu ți se par potrivite pentru tine sau prea interesante? Consultă stelele pentru a afla câteva idei pentru prima întâlnire în funcție de zodia ta (sau a persoanei cu care vei ieși).

articol de știri Citeste mai mult

Ai putea simti o nesiguranta pana in primavara 2018 din pricina unei decizii pe care nu ai putut-o lua in decembrie 2018. Pana vine primavara, vei reusi sa iei decizia sau sa te razgandesti in anumite privinte importante pentru tine.Relatiile si tot ce inseamna a avea de-a face cu alti oameni, in special daca sunt din alta categorie de varsta decat tine poate fi un domeniu unde vei fi testat destul de mult in acest an. Pentru cei implicati in aspecte ce tin de parteneriate, puteti merge inainte cu acestea intre martie si noiembrie, dar nu mai devreme. Lectii importante de viata iti vor veni de la alti oameni intre lunile mai si august.

Oportunitati personale pentru Capricorn:

In general, multe din planete stau in unghiuri complementare in zodia ta in acest an si vei vedea ca asta va deschide comunicari pe mai multe piste pentru tine. Ai putea si sa calatoresti mai mult si astfel sa intalnesti mai multi oameni care isi cauta un mai bine pentru ei. Ai putea sa iti asumi un angajament important in februarie care sa seteze un obiectiv de atins in tot acest an. Din iulie pana in septembrie vei avea cea mai buna perioada.