5. PESTI – Schimbari pozitive la orizont !

Fiind un semn zodiacal foarte intuitiv, probabil deja simti ca 2019 va fi un an de mari schimbari pentru tine ! Esti, asadar, pregatit sa iti pui deoparte dubiile si fricile ca sa iti implinesti visele. Nu vei mai lasa pe nimeni sa treaca peste tine de acum incolo. Chiar daca a fi mai fortos si puternic decat erai si decat te stia lumea inseamna sa lasi deoparte rusinea si timiditatea si poate chiar sa lasi deoparte anumite relatii, chiar merita sa pasesti in maretia ta.

Multe evenimente noi si neobisnuite vor aparea pentru cei din zodia Pesti. Vei fi oarecum neobosit si in cautare de noi experiente sau vei dori sa te rupi de zone ale vietii in care rutina ti-a zbrobit individualitatea. Ai putea chiar manifesta tendinte rebele, in special daca alti oameni incearca sa iti puna limitari – luna iunie este o asemenea perioada.

Ce fel de iubită ești, în funcție de zodie

Ce fel de iubită ești, în funcție de zodie

Dacă ești curioasă ce au de spus astrele despre felul tău de a fi ca iubită, citește în continuare și află care este comportamentul tău, în funcție de zodie.

articol de știri Citeste mai mult

Relatiile vor fi domeniul in care vei beneficia de multa bucurie si vei primi iluminare si entuziasm prin ele. In luna mai se anunta o posibila oportunitate de la cineva de departe. Alte decizii comune de baza vor fi luate inte august si septembrie.

Oportunitati personale pentru Pesti :

In 2019 trebuie sa fii autentic si foarte onest cu tine insuti si sa urmezi anumite idei unice pe care le ai. Daca iti lasi viata exact asa cum este si nu faci schimbarile dorite, asta poate duce la anumite actiuni rebele la mijlocul anului.

Din februarie pana la finele lui martie, vei avea multe planete sa te asiste pe directii noi din viata ta – esti sustinut si simti ca aceasta este perioada in care sa iti promovezi ideile. Cei nascuti intre 19-27 februarie iti vor vedea vietile cel mai mult impactate de schimbarile din acest an.

Ce ai fost într-o viață anterioară în funcție de zodie

sursa: