5. PESTI – Schimbari pozitive la orizont !

Fiind un semn zodiacal foarte intuitiv, probabil deja simti ca 2019 va fi un an de mari schimbari pentru tine ! Esti, asadar, pregatit sa iti pui deoparte dubiile si fricile ca sa iti implinesti visele. Nu vei mai lasa pe nimeni sa treaca peste tine de acum incolo. Chiar daca a fi mai fortos si puternic decat erai si decat te stia lumea inseamna sa lasi deoparte rusinea si timiditatea si poate chiar sa lasi deoparte anumite relatii, chiar merita sa pasesti in maretia ta.

Multe evenimente noi si neobisnuite vor aparea pentru cei din zodia Pesti. Vei fi oarecum neobosit si in cautare de noi experiente sau vei dori sa te rupi de zone ale vietii in care rutina ti-a zbrobit individualitatea. Ai putea chiar manifesta tendinte rebele, in special daca alti oameni incearca sa iti puna limitari – luna iunie este o asemenea perioada.

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie

Cum se poartă un bărbat infidel, în funcție de zodie

Nu este deloc ușor să afli că ai fost înșelată de bărbatul căruia i-ai dăruit inima. Toată lumea ți se zdruncină și intri într-o stare de depresie. De asemenea, începi să te îndoiești de orice și nu mai ai încredere în nimeni, nici măcar în propria persoa

articol de știri Citeste mai mult

Relatiile vor fi domeniul in care vei beneficia de multa bucurie si vei primi iluminare si entuziasm prin ele. In luna mai se anunta o posibila oportunitate de la cineva de departe. Alte decizii comune de baza vor fi luate inte august si septembrie.

Oportunitati personale pentru Pesti :

In 2019 trebuie sa fii autentic si foarte onest cu tine insuti si sa urmezi anumite idei unice pe care le ai. Daca iti lasi viata exact asa cum este si nu faci schimbarile dorite, asta poate duce la anumite actiuni rebele la mijlocul anului.

Din februarie pana la finele lui martie, vei avea multe planete sa te asiste pe directii noi din viata ta – esti sustinut si simti ca aceasta este perioada in care sa iti promovezi ideile. Cei nascuti intre 19-27 februarie iti vor vedea vietile cel mai mult impactate de schimbarile din acest an.

Cum îți dai seama ce zodie este o persoană?

Cum îți dai seama ce zodie este o persoană?

Ai ghicit cuiva în ce zodie se află? Poți să faci acest lucru dacă ești atent la detalii.

articol de știri Citeste mai mult

sursa: