Ce femeie îţi va fi alături la bine şi la greu, şi cu care ar fi mai bine să nu te legi, îți spunem în horoscopul celor mai bune soții.

Horoscopul celor mai bune Soţii

Cum să-l impresionezi, în funcție de zodie

Cum să-l impresionezi, în funcție de zodie

Ai încercat să vezi lucrurile și din punctul lui de vedere? În mod cert dorește să descopere lucrurile ce te diferențiază de restul lumii. Chiar dacă nu te afli în situația unei prime întâlniri, într-o relație este plăcut să fii impresionat așa că îndrăzn

articol de știri Citeste mai mult


Berbec – soţia-rivală.

Femeia-Berbec – este puternică şi desigur nu are nevoie de tot soiul de bărbați slabi lângă ea. Are nevoie de un bărbat puternic, care va fi capabil să-i suporte apocalipsa zilnică: temperamentul Doamnei-Berbec  – nu este distracție pentru oricine.  De acea, când îşi găsește bărbatul capabil să o suporte, se va transforma în cea mai blândă pisicuță şi se va căsători cu el. Apoi va începe lupta pentru putere în familie. Şi, desigur, niciodată nimeni nu va învinge.

Taur – soția motivator.

Femeia-Taur de obicei se căsătorește cu un neisprăvit simpatic, deoarece acesta e mai ușor de iubit. Dragostea e dragoste, dar să mănânci vrei întotdeauna. Iar doamna Taur nu vrea doar să mănânce, mai vrea şi o mașină nouă, şi o casă, şi cele mai noi haine, şi mai vrea ca toți în jur să o invidieze. De acea bărbatul Femeii-Taur, face cunoștință rapid cu asortimentul larg de tehnici motivaționale. Femeia-Taur manipulează şi șantajează genial. Şi da, mai știe a împunge ace sub unghii. În schimb neisprăvitul ei devine bogat şi de succes. Dacă va supraviețui, desigur!

Gemeni – soția-oglindă.

O ființă aproape mistică, misterioasă şi periculoasă. Sunt femei, alături de care bărbații se văd eroi, altele alături de care se văd niște ghinioniști, şi sunt femeile-Gemeni. Ele știu cine eşti cu adevărat. Este inutil să te prefaci. Gemenii privesc în esență, de aceea Femeile-Gemeni sunt cele mai fericite soții, şi le vor cunoaște cu adevărat, doar cei mai buni bărbați.