Iată de ce se tem oamenii în dependenţă de zodia lor:

Berbec

Frica naturală a berbecilor este claustrofobia. Claustrofobia este teama iraţională de spaţii mici, închise. De asemenea, această tulburare se poate manifesta şi prin teama de a fi blocat într-un anumit loc, chiar dacă nu este vorba despre un spaţiu închis: scaunul medicului dentist, coada de la casa supermarketului ori alte situaţii în care suntem obligaţi să stăm într-un loc anume.

CELE MAI PUTERNICE PERECHI ZODIACALE CARE POT MUTA MUNȚII DACĂ SUNT ÎMPREUNĂ

Claustrofobia este o tulburare anxioasă si adesea produce un atac de panică.

Taur

Taurii se tem de tot ce este misterior şi nou. Ei adoră stabilitatea şi confortul. Schimbările neaşteptate le provoacă panică.

Nu putem spune că taurii suferă de o fobie în particular, ei ştiu să-şi controleze emoţiile negative şi modul în care reacţionează în situaţiile neplăcute.

Gemeni

Cea mai mare frică a persoanlor din zodia gemeni este monotonia. Nuanţele de gri şi previzibilitatea îi sperie cel mai mult. Ei sunt persoanele care trăiesc pentru senzaţii şi emoţii.

Care sunt nevoile partenerului tău, în funcţie de zodie

Care sunt nevoile partenerului tău, în funcţie de zodie

Pentru a ajunge la inima unei persoane trebuie să-i înţelegi nevoile. În funcţie de caracteristici, fiecare nativ caută parteneri care să-i satisfacă dorinţele şi să-l facă să se simtă împlinit.

articol de știri Citeste mai mult

Rac

Venustrafobia – frica de femei, şi androfobia – frica de bărbaţi, caracterizează cel mai bine pe cei din această zodie. În relaţie cu partenerii, racii sunt extrem de loiali şi stabili. Ei pot fi fideli unei singure persoane întreaga viaţă.