Iată de ce se tem oamenii în dependenţă de zodia lor:

Berbec

Frica naturală a berbecilor este claustrofobia. Claustrofobia este teama iraţională de spaţii mici, închise. De asemenea, această tulburare se poate manifesta şi prin teama de a fi blocat într-un anumit loc, chiar dacă nu este vorba despre un spaţiu închis: scaunul medicului dentist, coada de la casa supermarketului ori alte situaţii în care suntem obligaţi să stăm într-un loc anume.

Ce NU știai despre zodia ta

Ce NU știai despre zodia ta

Citește în continuare pentru a descoperi aspecte ale zodiei tale pe care probabil nu le știai.

articol de știri Citeste mai mult

Claustrofobia este o tulburare anxioasă si adesea produce un atac de panică.

Taur

Taurii se tem de tot ce este misterior şi nou. Ei adoră stabilitatea şi confortul. Schimbările neaşteptate le provoacă panică.

Nu putem spune că taurii suferă de o fobie în particular, ei ştiu să-şi controleze emoţiile negative şi modul în care reacţionează în situaţiile neplăcute.

Gemeni

Cea mai mare frică a persoanlor din zodia gemeni este monotonia. Nuanţele de gri şi previzibilitatea îi sperie cel mai mult. Ei sunt persoanele care trăiesc pentru senzaţii şi emoţii.

Cine îți este sortit în funcție de data nașterii

Cine îți este sortit în funcție de data nașterii

Suntem înconjurați de numere. Aceasta este realitatea. Cu toate acestea, puține dintre noi le acordăm atenție, asta dacă nu este vorba de bani! Numerele ne pot influența viața în moduri în care nici nu ne așteptăm! Data nașterii are o semnificație foarte

articol de știri Citeste mai mult

Rac

Venustrafobia – frica de femei, şi androfobia – frica de bărbaţi, caracterizează cel mai bine pe cei din această zodie. În relaţie cu partenerii, racii sunt extrem de loiali şi stabili. Ei pot fi fideli unei singure persoane întreaga viaţă.