Află ce zeiţă eşti în funcţie de zodie

Fiecare semn zodiacal are trăsăturile lui specifice, pe care le putem desluşi dacă ne raportăm la mai multe elemente. Descopera zeiţa corespunzătoare fiecarei zodii, cea care ne influenţează firea, comportamentul şi chiar deciziile pe care le luăm.

Horoscopul CRĂCIUNULUI: Cum te găseşte Moşul, în funcţie de zodie

Horoscopul CRĂCIUNULUI: Cum te găseşte Moşul, în funcţie de zodie

Cum trăieşte fiecare semn zodiacal atmosfera sărbătorilor de iarnă? Ei bine, iată cum recunoşti fiecare zodie, în funcţie de atitudinea pe care o are faţă de această perioadă din an.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec – Zeiţa Atena

Atena este zeiţa caracterizată prin îndrăzneală, vitejie, oferind celor născuţi în semnul Berbecului curaj, forţă, aptitudini de lider şi puterea de a trece cu bine peste orice obstacol. Atena este considerată stăpâna minţilor creative, aşa că le oferă Berbecilor pasiune în ceea ce fac, sete de nou, ambiţie.

Taur – Zeiţa Geea

Geea este considerată a fi mama tuturor zeilor. De la aceasta, Taurii moştenesc dragostea necondiţionată pentru familie, dar şi instinctul matern. De asemenea, nativii acestei zodii dobândesc de la Geea puterea de a face faţă problemelor şi de a menţine echilibrul financiar.

Gemeni – Zeiţa Calliope

Zeiţa specifică zodiei Gemeni are o latură socială dezvoltată şi stăpâneşte foarte bine arta oratoriei. Aceste calităţi le moştenesc şi Gemenii, care pot deveni artişti de succes. În plus, aceştia iubesc oamenii, socializarea, frumosul, şi ştiu să-i cucerească uşor pe cei din jur.