Rac


Subliniaza: Capacitatile extinse, nevoia de apartenenta, intuitia si spiritul practic.

Evita: Sa te ascunzi in carapacea ta si sa nu raspunzi intrebarilor care ti se pun. Pentru a evidentia adevarata ta natura incearca sa fii cat mai confortabila in timpul interviului si sa nu te pierzi in propriile cuvinte.

Între sigur și riscant, unde te afli?

Între sigur și riscant, unde te afli?

Oamenii sunt foarte diferiți, din fericire. Ai observat că în astrologie se vorbește despre 12 categorii mari de indivizi ce au o serie de trăsături de personalitate comune. Ne-am propus să vedem în ce măsură unele persoane sunt mai atrase de situațiile

articol de știri Citeste mai mult

Punctul slab: Siguranta de sine este atat de importanta pentru tine incat nu iti vei asuma niciodata riscuri.

Leu


Subliniaza: Capacitatea de a conduce, loialitatea, increderea si creativitatea.

Evita: Tinzi sa compensezi insecuritatile cu increderea exagerata in fortele proprii. Pentru a evita aparenta aroganta, echilibreaza prezentarea cu o doza de modestie. Incearca sa dai o nota pozitiva si companiei pentru care vrei sa lucrezi, nu numai capacitatilor tale ca viitor angajat.

Punctul slab: Ai nevoie constanta de recunoastere si apreciere.

Din tainele zodiacului egiptean

Din tainele zodiacului egiptean

Ca şi horoscopul european, zodiacul Egiptului antic are 12 zodii, doar că acestea poartă numele zeilor egipteni și au alte semnificații. Descoperă-le pentru a te putea folosi de puterea pe care ți-o conferă.

articol de știri Citeste mai mult

Fecioara


Subliniaza: Responsabilitatea, precizia, versatilitatea si determinarea.

Evita: Modestia este una dintre cele mai mari calitati pe care le ai, dar nu e cazul sa iti ascunzi calitatile si talentele. Deasemenea, nu fi critica, poti sa ii lasi pe ceilalti sa te critice, dar incearca, macar in timpul interviului, sa nu fii cel mai mare inamic al tau.

Punctul slab: Esti mult prea perfectionista, trebuie sa realizezi ca nu poti face ca totul sa mearga struna.