Afla ce obsesii si ce fixatii ai in functie de ZODIA TA

Fiecare dintre noi are cate o “ pasarica” sau o obsesie pentru un anumit lucru, sau un principiu care ii marcheaza viata. Desi ne dorim sa citim la descrierile zodiilor numai lucruri pozitive despre noi, situatia nu e chiar asa. Chiar daca unii nu recunosc, astrele au stabilit ca fiecare ZODIE are cel putin o fixatie, si nimeni nu face exceptie. Eu propun sa le citim, poate reusim sa mai schimbam cate ceva pe parcurs.

Cum menajezi conflictul în funcţie de zodie

Cum menajezi conflictul în funcţie de zodie

Vrei să ştii cum reacţionează colegul tău atunci când sunteţi în mijlocul unei dispute? Află care sunt cele mai certăreţe, dar şi cele mai diplomate semne zodiale pe care le abordezi în medierea conflictului.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec

Cei aflati in zodia berbec au doua, trei fixuri: unul este legat de timp – are senzatia ca lui nu-I ajunge niciodata timpul, ca nu realizeaza suficient de mult si timpul este in defavoarea lui. O alta fixatie este legata de credinta ca el stie ce e mai bine atat pentru el, cat si pentru ceilalti.

Taur

Taurul este obsedat de siguranta, de stabilitate in relatie si se ataseaza foarte tare de lucruri si de oameni. Se adapteaza foarte greu la nou.

Gemeni

Germenii au un caracter duplicitar si niciodata nu vei sti cum vor reactiona intr-o anumita situatie. Nu accepta compania oricui, discrimineaza si nu suporta oamenii prosti, neindemanatici si inceti.