Afla ce putere secreta ai, in functie de zodia ta

 In timp, incepem sa constientizam ca fiecare avem o putere ascunsa care ne ajuta si ne coordoneaza viata. Se pare ca aceasta putere este influentata de zodia din care facem parte. Atunci cand esti constient de super puterile tale, le poti transforma in abilitati.

De ce tip de bărbați te îndrăgostești în funcție de zodie

De ce tip de bărbați te îndrăgostești în funcție de zodie

Știai că zodia în care te-ai născut te poate face să te simți atrasă de anumiți bărbați? Iată de ce tip de bărbați te îndrăgostești în funcție de zodie. Știm deja că fiecare zodie are anumite caracteristici, deci nu este de mirare că femeile născute în

articol de știri Citeste mai mult

Berbec:

ai o buna intuitie si iei cu usurinta decizii intelepte. Se spune ca puterea berbecilor este aceea de a fi omul potrivit, la momentul potrivit.

Un berbec are capacitatea de a alege cel mai talentat atlet, dintr-un grup de 100, fara sa-i supuna probelor. Este un bun manager si antrenor.

Taur:

Taurii au puterea de a vedea dincolo de bariere. Sunt in permanenta coordonati de anumite culori si cauti cu privirea dincolo de limitele pe care si le pun altii.

Simti oamenii care incearca sa profite de tine si nu ti-e teama sa-i confrunti.

Cum se comportă fiecare zodie când este geloasă

Cum se comportă fiecare zodie când este geloasă

Aproape toți dintre noi am experimentat la diferite grade gelozia la un moment dat. Gelozia este foarte complexă și include o varietate de emoții diferite cum sunt pierderea, abandonul, frica de respingere, umilirea, suferința și furia. Gelozia se întâmpl

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni:

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal isi gasesc cu usurinta cuvintele. Au talentul de a spune cuvintele potrivite atunci cand trebuie.

Au ca un fel de al saselea simt.