Afla ce putere secreta ai, in functie de zodia ta

 In timp, incepem sa constientizam ca fiecare avem o putere ascunsa care ne ajuta si ne coordoneaza viata. Se pare ca aceasta putere este influentata de zodia din care facem parte. Atunci cand esti constient de super puterile tale, le poti transforma in abilitati.

Ce putere magica ai in functie de zodie

Ce putere magica ai in functie de zodie

Se stie ca oamenii nu isi folosesc creierul la capacitate maxima, ceea ce explica faptul ca unele persoane par sa aiba abilitati paranormale, iar altele nu. Pana la urma, nu stim prea multe despre potentialul nostru, insa se pare ca avem anumite talente

articol de știri Citeste mai mult

Berbec:

ai o buna intuitie si iei cu usurinta decizii intelepte. Se spune ca puterea berbecilor este aceea de a fi omul potrivit, la momentul potrivit.

Un berbec are capacitatea de a alege cel mai talentat atlet, dintr-un grup de 100, fara sa-i supuna probelor. Este un bun manager si antrenor.

Taur:

Taurii au puterea de a vedea dincolo de bariere. Sunt in permanenta coordonati de anumite culori si cauti cu privirea dincolo de limitele pe care si le pun altii.

Simti oamenii care incearca sa profite de tine si nu ti-e teama sa-i confrunti.

Zodiacul indragostitilor. Afla ce schimbari au loc in viata fiecarei zodii atunci cand incepe sa simta fluturi in stomac

Gemeni:

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal isi gasesc cu usurinta cuvintele. Au talentul de a spune cuvintele potrivite atunci cand trebuie.

Au ca un fel de al saselea simt.