Afla ce putere secreta ai, in functie de zodia ta

 In timp, incepem sa constientizam ca fiecare avem o putere ascunsa care ne ajuta si ne coordoneaza viata. Se pare ca aceasta putere este influentata de zodia din care facem parte. Atunci cand esti constient de super puterile tale, le poti transforma in abilitati.

DE CE TE TEMI INTR-O RELATIE IN FUNCTIE DE ZODIE

DE CE TE TEMI INTR-O RELATIE IN FUNCTIE DE ZODIE

Temerile care iti pot afecta relatia, in functie de zodia ta!

articol de știri Citeste mai mult

Berbec:

ai o buna intuitie si iei cu usurinta decizii intelepte. Se spune ca puterea berbecilor este aceea de a fi omul potrivit, la momentul potrivit.

Un berbec are capacitatea de a alege cel mai talentat atlet, dintr-un grup de 100, fara sa-i supuna probelor. Este un bun manager si antrenor.

Taur:

Taurii au puterea de a vedea dincolo de bariere. Sunt in permanenta coordonati de anumite culori si cauti cu privirea dincolo de limitele pe care si le pun altii.

Simti oamenii care incearca sa profite de tine si nu ti-e teama sa-i confrunti.

Cum mentii flacara pasiunii vie in relatie in functie de zodie

Cum mentii flacara pasiunii vie in relatie in functie de zodie

E posibil sa simtiti fluturasi in stomac chiar si dupa ani de relatie. Iata cum mentii flacara pasiunii vie in functie de semnul sub care e nascut partenerul tau. Atunci cand cunosti pe cineva pentru prima data, devii dintr-odata cea mai buna versiune

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni:

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal isi gasesc cu usurinta cuvintele. Au talentul de a spune cuvintele potrivite atunci cand trebuie.

Au ca un fel de al saselea simt.