Afla ce putere secreta ai, in functie de zodia ta

 In timp, incepem sa constientizam ca fiecare avem o putere ascunsa care ne ajuta si ne coordoneaza viata. Se pare ca aceasta putere este influentata de zodia din care facem parte. Atunci cand esti constient de super puterile tale, le poti transforma in abilitati.

Zodia de care să nu te îndrăgosteşti

Zodia de care să nu te îndrăgosteşti

Înainte de a începe să-ţi cauţi partenerul ideal ce-ar fi să te gândeşti şi la compatibilitatea astrologică? Căci, pentru fiecare zodie, există o „oaie neagră", semn zodiacal pe care ar trebui să-l evite.

articol de știri Citeste mai mult

Berbec:

ai o buna intuitie si iei cu usurinta decizii intelepte. Se spune ca puterea berbecilor este aceea de a fi omul potrivit, la momentul potrivit.

Un berbec are capacitatea de a alege cel mai talentat atlet, dintr-un grup de 100, fara sa-i supuna probelor. Este un bun manager si antrenor.

Taur:

Taurii au puterea de a vedea dincolo de bariere. Sunt in permanenta coordonati de anumite culori si cauti cu privirea dincolo de limitele pe care si le pun altii.

Simti oamenii care incearca sa profite de tine si nu ti-e teama sa-i confrunti.

Cu cine te potrivești cel mai bine în funcție de zodie

Cu cine te potrivești cel mai bine în funcție de zodie

Ca focul și apa. Nu e amuzant cum nu ne putem înțelegii cu toții? Nu mă refer asupra lucrurilor în general, ci mai mult la noi ca indivizi. Uneori întâlnești o persoană și indiferent de situație, nu poți să o placi. Nu se face chimia. Sau poate e la

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni:

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal isi gasesc cu usurinta cuvintele. Au talentul de a spune cuvintele potrivite atunci cand trebuie.

Au ca un fel de al saselea simt.