Afla cum iti poti educa iubitul, in functie de zodie

BERBEC

Berbecii sunt incapatanati insa nu tin supararea pe timp lung. Astfel, ca el trebuie luat din prima tare, ori de cate ori se comporta imatur. Trebuie pus la punct, cu afirmatii ferme. Totusi, va opune si rezistenta, doar este incapatanat. Din punctul acesta de vedere, cel mai perseverent din relatie va fi cel in castig de cauza. Asadar, daca femeia isi pune mereu la punct partenerul berbec atunci cand actioneaza imaturi, prin afirmatii cat se poate de ferme, sustinute pe termen lung, acesta va renunta la obiceiurile sale copilaresti.

Lecții de viață pentru zodii de la Buddha

TAUR

Taurii urasc tipetele si certurile. Taurul adora micile rasplate, asadar trebuie sa folositi regula ” dupa fapta si rasplata”. Cand greseste trebuie pedepsit, iar cand face lucruri bune trebuie rasplatit. Ai facut o criza de gelozie copilareasca pentru ca am stat de vorba 30 de minute cu fostul meu profesor de istorie (in varsta de 65 de ani)? Atunci te descurci cu mancarea! Mananci ce gasesti in frigider!” sau “Nu ma mai duc sa-ti platesc maine abonamentul la telefon. Gaseste-ti timp sa o faci tu!” Astfel trebuie pusa problema cu barbatii imaturi din zodia taur pentru a renunta la practicile lor infantile.

GEMENI

Jocurile sunt principala pasiune a gemenilor. Chiar daca inainteaza in barsta, barbatii gemeni nu renunta la joaca. Lor continua sa le placa sa se joace pe calculator, dar si cu mintile partenerelor lor, devenind, in unele cazuri, maestri in arta manipularii. Daca nu sunt pusi la punct, se vor da in stamba ori de cate ori au ocazia. Poti totusi sa-i opresti din “joaca daunatoare relatiei de cuplu”, apeland la sentimentul in fata caruia sunt cel mai vulnerabili: vinovatia. Daca reusesti sa faci un barbat din zodia gemeni sa se simta vinovat de ce a facut, aratandu-i cat de mult te-a deranjat actiunea lui si cat de mult te-a ranit (chiar si cu putina exagerare, drama), il vei determina sa nu mai actioneze astfel niciodata.