Alege-ţi cei mai buni prieteni în funcţie de zodie!

Născută cu primii oameni de pe Pământ, prietenia pare un angajament simplu, ce se leagă aşa de repede şi de spontan între persoane de acelaşi gen sau de gen diferit.

Zodiile cu care poti avea o casnicie pana la adanci batraneti

Zodiile cu care poti avea o casnicie pana la adanci batraneti

Oare cine nu viseaza la casnicia perfecta? La sotia ideala, la sotul perfect… Ei bine, imposibilul este totusi posibil si exista relatii ideale. Importanta este combinatia dintre zodii. Afla cu ce nativi ar trebui sa te casatoresti ca sa traiti impreuna m

articol de știri Citeste mai mult

Doar pare... Comportamentul de cooperare şi de susţinere implică, la rândul său, cunoaştere reciprocă, stimă, afecţiune, răbdare, capacitatea de a fi prezent în viaţa cuiva în momente fericite, dar şi la greu.

Dintr-o dată, prietenia devine ceva destul de greu de câştigat şi de întreţinut, dar tocmai de aceea ea rămâne aşa de valoroasă, indiferent de medii sociale.

Sunt oameni care rămân prieteni până în ultimele momente ale existenţei lor, prieteni care se bucură de fiecare moment petrecut împreună şi pe care nimic nu îi desparte.

Astfel de prietenii se leagă din “n” motive externe sau ce ţin de compatibilităţi interioare, dar şi datorită influenţei astrale.

Care este coarda ta sensibilă, în funcție de zodie

Care este coarda ta sensibilă, în funcție de zodie

Dacă vrei să eviți conflictele cu fiecare zodie în parte, trebuie să le cunoști coarda sensibilă. Iată de ce se enervează zodiile:

articol de știri Citeste mai mult

Aşadar, cu ce zodii poţi lega prietenii profunde şi trainice sau cât de bun prieten poţi fi în funcţie de semnul astral sub care te-ai născut:

Berbec

Berbecii leagă prietenii trainice, fiind mereu prezenţ când ai nevoie de ajutor. De fapt, fie că eşti trist, fie că vrei să te distrezi şi nu ai cu cine poţi suna un Berbec. Nu există nicio incertitudine, îţi va răspunde cu promtitudine.

Principala caracteristică a prieteniei cu un Berbec este curajul. Este un bun sfătuitor, iar la maturitate devine responsabil şi foarte sincer.

Aşteaptă de la prietenii lui lipsa de făţărnicie sau de prefăcătorie şi acelaşi respect pe care ţi-l oferă şi el.

Totuşi, ai grijă la temperamentul vulcanic al celor născuţi sub semnul zodiacal Berbec: conflictele cu ei apar din senin şi sunt caracterizate prin vorbe dure. Însă, tot Berbecii sunt cei care iartă şi uită la fel de repede precum se supără.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Vărsător, Gemeni, Capricorn, Săgetător, Leu.

Taur

Simplu şi afectuos, Taurul este prietenul ideal pentru mese festive, ieişiri în aer liber, petreceri în familie. De cele mai multe ori, cu un Taur te relaxezi sau te destresezi prin simpla lui prezenţă imperturbabilă.

Parteneriatul cu el va avea la bază stabilitatea – nu va da niciodată bir cu fugiţii, nu te va dezamăgi şi nu te va răni niciodată, dar nici nu vei atinge alături de el cote înalte ale prieteniei.

Păstrează secretele cu sfinţenie, îţi va trata probleme cu calm, transmiţându-ţi puterea necesară pentru a trece peste ele şi te va implica în toate momentele importante din viaţa lui.

Cu cel ghidat de semnul Taur, poţi dezvolta o cooperare sănătoasă, dar nu extrem de profundă din cauza temperamentului său introvertit şi a tendinţei de a ascunde aspecte ale vieţii lui interioare.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Rac, Vărsător, Peşti, Fecioară, Scorpion.