Secretele misticilor hindusi

Zodiacul astrologilor indieni incepe pe 21 martie, ca si cel vestic. Insa acesta se imparte in 36 de perioade, fiecare cu o durata de aproximativ 10 zile. Denumirile zodiilor isi au originea in universul cotidian al indienilor.

Ce fac zodiile cand se infurie: sunt periculoase ori nu?

Ce fac zodiile cand se infurie: sunt periculoase ori nu?

Fiecare persoana reactioneaza diferit in situatiile stresante cu care se confrunta in viata de zi cu zi. Unele se lasa conduse de impulsivitate si sunt in stare sa sara la gatul celor din jur, in timp ce altele se tempereaza cu succes, dar numai ele stiu

articol de știri Citeste mai mult

Toporisca
Perioada: 21 martie-31 martie

Cel nascut in semnul Toporului este priceput la cuvinte si exceleaza la capitolul oratorie. Are o mare putere de convingere si comunica foarte usor. Este insa foarte mandru si pune foarte mare pret pe orgoliul sau. De aceea, va fi important pentru el sa isi construiasca o cariera si sa se simta implinit profesional.

Calul
Perioada: 1aprilie – 10 aprilie

Nativul acestei zodii este mereu cu zambetul pe buze si traieste viata din plin. Este foarte subtire la trup insa are o eleganta innascuta. Este manierat si politicos insa in acelasi timp, are un simt al umorului foarte acid. De regula, este destul de cinic si priveste viata dintr-o perspectiva foarte realista.

Birjarul
Perioada: 11 aprilie – 20 aprilie

Birjarul are o fire foarte voluntara si este foarte temperamental. Nu este cel mai stabil semn din zodiacul hindus si isi schimba partenerii la fel de usor cum isi schimba si domeniile in care activeaza. Ceea ce nu inseamna ca nu va fi foarte eficient in profesia aleasa. Din contra, este foarte ambitios si are forta sa mobilizeze oamenii din jur.

Focul
Perioada: 21 aprilie- 30 aprilie

Desigur ca cel nascut sub acest semn imprumuta in personalitatea lui din impetuozitatea focului. Este aprig la manie insa iubeste viata si o traieste din plin. Este foarte pasional iar dragostea joaca un rol extrem de important. Pana sa isi intalneasca jumatatea, va schimba numerosi parteneri.

Femeile din zodiac care nu îți vor fi niciodată prietene adevărate

Femeile din zodiac care nu îți vor fi niciodată prietene adevărate

Prietenia este o relație extrem de specială. Tocmai din acest motiv ne alegem prietenii cu grijă și nu avem încredere în oricine. Nu ținem cont doar de faptul că ne înțelegem bine cu persoana respectivă, ci și de faptul că este un om de încredere, care ne

articol de știri Citeste mai mult