Secretele misticilor hindusi

Zodiacul astrologilor indieni incepe pe 21 martie, ca si cel vestic. Insa acesta se imparte in 36 de perioade, fiecare cu o durata de aproximativ 10 zile. Denumirile zodiilor isi au originea in universul cotidian al indienilor.

Cea mai mare problema pe care trebuie sa o eviti intr-o relatie, in functie de zodie

Cea mai mare problema pe care trebuie sa o eviti intr-o relatie, in functie de zodie

In fiecare relatie exista suisuri si coborasuri, iar problemele sunt inevitabile, intrucat oamenii cresc, se schimba, iar viata ne poate purta pe cai diferite.

articol de știri Citeste mai mult

Toporisca
Perioada: 21 martie-31 martie

Cel nascut in semnul Toporului este priceput la cuvinte si exceleaza la capitolul oratorie. Are o mare putere de convingere si comunica foarte usor. Este insa foarte mandru si pune foarte mare pret pe orgoliul sau. De aceea, va fi important pentru el sa isi construiasca o cariera si sa se simta implinit profesional.

Calul
Perioada: 1aprilie – 10 aprilie

Nativul acestei zodii este mereu cu zambetul pe buze si traieste viata din plin. Este foarte subtire la trup insa are o eleganta innascuta. Este manierat si politicos insa in acelasi timp, are un simt al umorului foarte acid. De regula, este destul de cinic si priveste viata dintr-o perspectiva foarte realista.

Birjarul
Perioada: 11 aprilie – 20 aprilie

Birjarul are o fire foarte voluntara si este foarte temperamental. Nu este cel mai stabil semn din zodiacul hindus si isi schimba partenerii la fel de usor cum isi schimba si domeniile in care activeaza. Ceea ce nu inseamna ca nu va fi foarte eficient in profesia aleasa. Din contra, este foarte ambitios si are forta sa mobilizeze oamenii din jur.

Focul
Perioada: 21 aprilie- 30 aprilie

Desigur ca cel nascut sub acest semn imprumuta in personalitatea lui din impetuozitatea focului. Este aprig la manie insa iubeste viata si o traieste din plin. Este foarte pasional iar dragostea joaca un rol extrem de important. Pana sa isi intalneasca jumatatea, va schimba numerosi parteneri.

Horoscopul lunii februarie 2019! Cum stai cu dragostea in luna iubirii, in functie de zodie

Horoscopul lunii februarie 2019! Cum stai cu dragostea in luna iubirii, in functie de zodie

Februarie este luna romantismului. In aceasta luna, multe dintre zodii se vor bucura de clipe de neuitat alaturi de parteneri. Exista insa si cativa nativi pentru care lucrurile nu sunt chiar roz in aceasta perioada.

articol de știri Citeste mai mult