Secretele misticilor hindusi

Zodiacul astrologilor indieni incepe pe 21 martie, ca si cel vestic. Insa acesta se imparte in 36 de perioade, fiecare cu o durata de aproximativ 10 zile. Denumirile zodiilor isi au originea in universul cotidian al indienilor.

Acestea sunt cele mai BUNE şi FIDELE soţii după semnul zodiacal.

Acestea sunt cele mai BUNE şi FIDELE soţii după semnul zodiacal.

Ce femeie îţi va fi alături la bine şi la greu, şi cu care ar fi mai bine să nu te legi, îți spunem în horoscopul celor mai bune soții.

articol de știri Citeste mai mult

Toporisca
Perioada: 21 martie-31 martie

Cel nascut in semnul Toporului este priceput la cuvinte si exceleaza la capitolul oratorie. Are o mare putere de convingere si comunica foarte usor. Este insa foarte mandru si pune foarte mare pret pe orgoliul sau. De aceea, va fi important pentru el sa isi construiasca o cariera si sa se simta implinit profesional.

Calul
Perioada: 1aprilie – 10 aprilie

Nativul acestei zodii este mereu cu zambetul pe buze si traieste viata din plin. Este foarte subtire la trup insa are o eleganta innascuta. Este manierat si politicos insa in acelasi timp, are un simt al umorului foarte acid. De regula, este destul de cinic si priveste viata dintr-o perspectiva foarte realista.

Birjarul
Perioada: 11 aprilie – 20 aprilie

Birjarul are o fire foarte voluntara si este foarte temperamental. Nu este cel mai stabil semn din zodiacul hindus si isi schimba partenerii la fel de usor cum isi schimba si domeniile in care activeaza. Ceea ce nu inseamna ca nu va fi foarte eficient in profesia aleasa. Din contra, este foarte ambitios si are forta sa mobilizeze oamenii din jur.

Focul
Perioada: 21 aprilie- 30 aprilie

Desigur ca cel nascut sub acest semn imprumuta in personalitatea lui din impetuozitatea focului. Este aprig la manie insa iubeste viata si o traieste din plin. Este foarte pasional iar dragostea joaca un rol extrem de important. Pana sa isi intalneasca jumatatea, va schimba numerosi parteneri.

Trăsăturile de caracter care te atrag cel mai mult la el, în funcție de zodie

Trăsăturile de caracter care te atrag cel mai mult la el, în funcție de zodie

Dacă ai fi întrebată ce anume îl face pe partenerul tău atât de special, ai putea răspunde imediat sau ai avut nevoie de mai mult timp? Vezi ce aspect al personalității lui te face să simți că ești lângă persoana potrivită. Se pare că majoritatea dintr

articol de știri Citeste mai mult