Se spune ca energia ta atrage un anumit tip de partener, pe care il vei intalni repetitiv de-a lungul existentei. Legea atractiei depinde si de caracteristicile zodiei tale. Iata la cine si de ce ai magnet!

Tipul de barbat pe care il atragi in functie de zodia ta

Horoscop: Cum se comporta zodiile atunci cand se indragostesc nebuneste?

Horoscop: Cum se comporta zodiile atunci cand se indragostesc nebuneste?

A ne indragosti este unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume si in acelasi timp un eveniment care ne consuma emotional si ne ridica la fileu provocari dificile, pe cat de multa frumusete aduce in vietile noastre. Iata cum reactioneaza fiecare zo

articol de știri Citeste mai mult


Berbec – barbatul echilibrat

Pasionala, energica, neastamparata, ai vrea sa traiesti iubiri nebunesti si povesti interzise, insa paradoxal te strecori cu abilitati nebanuite in inimile celor mai linistiti, calmi si la locul lor barbati. Tu esti cu capul in nori, el cu picioarele pe pamant. Ceea ce poate aduce echilibru, dar si plictiseala... pentru tine. Partea buna e ca ai ocazia sa domini si sa iei decizii, asa cum iti place!

Taur – barbatul care vrea sa se regaseasca

Esti o partenera care ofera stabilitate si siguranta, greu de abordat si de cucerit si tocmai de aceea atragatoare. Te va alege acel barbat care a trecut prin multe si are nevoie de armonie in viata lui. Daca cineva ii poate da incredere si il poate ajuta sa isi lipeasca la loc bucatelele rupte din suflet, tu esti aceea!

Gemeni – barbatul dornic de aventura

Tu esti sufletul petrecerii, asa ca pentru el nu poti trece neobservata. Nu e neaparat neserios, dar simte nevoia de actiune, tanjeste dupa o femeie incitanta, plina de viata, care sa-l scoata din rutina. Sa te cucereasca e pentru el o confirmare a masculinitatii. Pentru tine poate fi o dezamagire, daca se dovedeste ca nu e nici pe departe atat de sigur pe el si pasional cum incerca sa para.