Leu

Iubeste cu pasiune si e fidel daca viata voastra intima e condimentata din plin. Blazarea este cel mai mare dusman al partenerei acestui barbat cu virtuti de vanator. Lauda-l mereu, incurajeaza-l, fa-l sa se simta cel mai important barbat in viata, fa-i surprize si ai sanse sa-ti fie devotat pana la batranete. Daca a ajuns sa te insele, cel mai probabil va paste despartirea...

Fecioara

Fii prezenta in viata barbatului Fecioara, sustine-l pe toate planurile, preocupa-te de problemele lui, chiar si profesionale si-l vei face dependent de dragostea si de prezenta ta. E sufletist, devotat si, inainte de toate, traditionalist, prin urmare daca ai ajuns sa te casatoresti cu el, nu va renunta la tine pentru vreun amantlac.

Ce destin te așteaptă în funcție de planeta care îți guvernează zodia

Ce destin te așteaptă în funcție de planeta care îți guvernează zodia

Destinul ni-l facem cu mâna noastră: este o filosofie optimistă în care toate femeile independente și puternice cred cu tărie. Cu toate acestea, soarta ne este făurită și prin prisma personalității, a setului de defecte și a calităților pe care le-am prim

articol de știri Citeste mai mult

Balanta

Chiar daca da dovada de mai multa pasiune decat de atasament emotional, incearca sa rezolve problemele cu partenera actuala inainte sa zboare din floare-n floare. Inselatul in cazul lui se poate rezuma la flirturi nevinovate, mai degraba decat la sex. E important sa nu-i dai motive de gelozie, altfel poate fi tentat sa se arunce in brate straine din pura dorinta de razbunare.

Scorpion

Destul de indecis in tineretea lui, Scorpionul ramane fidel la maturitate, cand gaseste partenera potrivita, atata timp cat se simte confortabil si apreciat in prezenta ei. Trebuie sa-i fii prietena, confidenta si amanta in acelasi timp daca vrei sa-l tii strans legat de tine. Nu-i place sa minta, sa se ascunda si sa umble cu siretlicuri.