Sagetator

Se pare ca este unul dintre cele mai infidele semne zodiacale. Desigur, asta se intampla mai ales daca lucrurile scartaie in relatia actuala, dar cum e imposibil sa fii mereu pe placul lui, la prima cearta mai serioasa s-ar putea sa-si gaseasca refugiul in alta ograda. Cand ai un Sagetator drept partener trebuie sa fii mereu in alerta, pentru ca aventurile il incita nespus!

Capricorn

E, in general, foarte fidel. Introvertit, nu e extrem de darnic in declaratii de iubire si cu greu se implica trup si suflet intr-o relatie, dar cand o face, e cat se poate de onest si de corect, ceea ce asteapta, desigur, si de la partenera de cuplu. Nu-i place joaca de-a soarecele si pisica. Daca tu ii esti devotata, iti va fi si el.

Cât te poate iubi un bărbat în funcție de zodie

Cât te poate iubi un bărbat în funcție de zodie

Semnul zodiacal în care ne-am născut spune foarte multe lucruri despre noi. Indiciile din stele și planete sunt un bun prevestitor al destinului nostru. Sănătatea, banii, fericirea, chiar și dragostea, toate sunt scrise în stele. Astăzi îți propunem să de

articol de știri Citeste mai mult

Varsator

Trebuie sa-l cuceresti in fiecare zi pe acest nativ daca vrei sa-i mentii viu interesul. Ii plac femeile, adora sa le curteze si sa se simta dorit, de aceea e aproape imposibil sa nu faca noi cuceriri, oricat de bine i-ar fi acasa. Nu-i usor, dar fii mereu surprinzatoare. Foarte important pentru iubitele de Varsatori este sa le ofere acestor barbati iluzia libertatii totale!

Pesti

Destul de alunecoasa zodie si, cel mai important, cu natura duala. Unii Pesti sunt fideli toata viata primei iubiri, dar altii, majoritari, iti scapa printre degete cand nici nu te gandesti. Nu se tin de promisiuni, sunt nehotarati si tradeaza fara sa se simta vinovati, pentru ca pur si simplu le sta in fire.