Esti sotia pe care orice barbat si-o doreste alaturi sau casnicia nu e facuta pentru tine? Afla daca ai o bila alba sau una neagra de la astre, in functie de semnul tau zodiacal.

Top cele mai bune sotii in functie de zodie

Horoscop: Cât de greu e să-l

Horoscop: Cât de greu e să-l "prinzi", în funcţie de zodie

Bărbaţii sunt, în general, mai reticenţi când vine vorba de monogamie decât femeile, însă unele zodii îţi dau adevărate bătăi de cap din cauza fobiei de angajamente. Dacă vrei să-l potoleşti şi să-l ţii alături de tine, ar trebui să ţii cont de semnul lui

articol de știri Citeste mai mult


Rac

Daca esti Rac, iubesti neconditionat si esti facuta pentru viata in doi. Femeile din aceasta zodie viseaza inca de mici momentul in care vor deveni sotii si mame. Au atata dragoste de oferit, incat ar fi si pacat sa nu-si intemeieze o familie. Nu-si vor lipsi pentru nimic in lume sotul sau copiii de prezenta lor protectoare si ii vor rasfata cu orice pret. Nu stiu ce inseamna egoismul si isi schimba toate prioritatile de dragul familiei. Pentru ele, uniunea casatoriei este cu adevarat sfanta.

Taur

Daca are parte de siguranta financiara si stabilitate emotionala in cuplu, femeia Taur se transforma in cea mai buna sotie de care poate avea cineva parte vreodata. Investeste totul sentimental si financiar pentru sotul si copiii ei. Ca mama, va fi mereu un exemplu bun de urmat si rar intalnesti devotament ca al ei. Desi e mereu zambitoare si relaxata, are lucrurile sub control in fiecare clipa.

Balanta

Este genul de sotie care te sustine neconditionat si te motiveaza sa devii cea mai buna versiune a ta. E pacea si echilibrul de care orice barbat are nevoie de la femeia cu care isi imparte viata. Nu vei avea parte de scene copilaresti sau de santaj sentimental de la o sotie nascuta in zodia Balanta. In schimb, te vei bucura de pasiunea noptilor fierbinti in doi chiar si dupa ce familia se mareste.