Pesti

Fericirea sotului si a copiilor este motivul existentei femeii nascute in acest semn zodiacal. Este cea mai intelegatoare si generoasa, stie sa lase de la ea, trece cu vederea micile neajunsuri si nu se teme de compromisuri. Romantismul nu si-l pierde nici dupa ani de convietuire si nu se plictiseste niciodata de omul iubit, daca el stie sa-i acorde atentia cuvenita.

Capricorn

E genul de sotie care le face pe toate ca la carte: amanta in dormitor, gospodina in bucatarie si femeia perfecta in societate. Are serviciu, cariera, dar si copii ascultatori si sot satisfacut din toate punctele de vedere. Conditia e sa te incadrezi in regulile ei, uneori extrem de riguroase. E foarte organizata, altfel n-ar putea face fata duiumului de responsabilitati zilnice.

SUPERPUTEREA TA IN FUNCTIE DE ZODIE

SUPERPUTEREA TA IN FUNCTIE DE ZODIE

Fiecare dintre noi are o calitate aparte de care este constient sau nu, dar pe care ar fi bine s-o accesam cat mai des si s-o dezvoltam.

articol de știri Citeste mai mult

Leu

Puternica si loiala, cu femeia Leu formezi echipa pe viata. Daca joci dupa regulile ei, altfel atitudinea i se schimba radical cat ai bate din palme. Stie sa-si faca sotul sa se simta cel mai norocos barbat din lume, dar felul ei exigent de-a fi poate aduce si o doza de stres nedorit. Ea trebuie sa fie cea care ia decizii si cu siguranta nu-ti doresti sa o contrazici in chestiuni importante.