Fecioara
 

Perfectionsimul pe care si-l doreste in toate aspectele vietii nu face casa buna cu viata de femeie maritata. Riscul sa-si cicaleasca mult prea des sotul si copiii e aproape iminent. Insa un barbat maleabil, dispus sa inchida ochii si urechile de dragul armoniei din caminul conjugal poate trai mult si bine alaturi de o Fecioara.

Gemeni

Mereu in schimbare, o Geamana nu pune mare pret pe viata de familie. E la fel de multumita cu o relatie pasagera, dar pasionala, care sa-i ofere libertate. Are nevoie de timp ca sa se ocupe de ea, de proiectele profesionale, de prieteni si nu e dispusa la mari sacrificii.

Ce destin te așteaptă în funcție de planeta care îți guvernează zodia

Ce destin te așteaptă în funcție de planeta care îți guvernează zodia

Destinul ni-l facem cu mâna noastră: este o filosofie optimistă în care toate femeile independente și puternice cred cu tărie. Cu toate acestea, soarta ne este făurită și prin prisma personalității, a setului de defecte și a calităților pe care le-am prim

articol de știri Citeste mai mult

Varsator

Blazarea e cea care te face sa te feresti cat poti de casatorie, daca esti Varsator. Cea mai mare teama e aceea de a ajunge din iubiti, simpli colegi de apartament. Cand intervine rutina, da bir cu fugitii, asa ca trebuie sa-i oferi multa atentie si experiente noi ca sa n-o pierzi.