Berbec
 

Desi este corecta, dedicata si foarte fidela, responsabilitatile de femeie maritata nu sunt pentru o nativa Berbec incapatanata, independenta si dornica de libertate. Nu-si va petrece timpul in fata aragazului, nu-i place sa dea cont sau sa-si schimbe obiceiurile de dragul nimanui.

Sagetator

Femeiele nascute in zodia Sagetator au multe alte prioritati in viata, inainte casatoriei. Au mult prea multe planuri si dorinte pe care nu prea si le mai pot indeplini din ipostaza de femei devreme acasa. Cand au copii, totul se schimba si isi indeplinesc misiunea de sotie si mama ireprosabil, dar raman independente.

Cum sa te impaci cu fostul/fosta, in functie de zodia sa

Cum sa te impaci cu fostul/fosta, in functie de zodia sa

Despatirile sunt de fiecare data foarte dificile si de multe ori regretam, in prima faza, ca am renuntat la o relatie care ne-a adus aproape absolut tot ce ne-am dorit. Tocmai de aceea de multe ori am dori sa stim care este cea mai buna cale pentru a fac

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion

O amanta desavarsita, femeia Scorpion poate fi o sotie de cosmar, foarte posesiva si pretentioasa. Gelozia ei iesita din comun nu se domoleste dupa ce devine sotie cu acte-n regula, dimpotriva, abia atunci simte ca are drepturi depline asupra sotului, pe care-l tine din scurt. Iubeste mult, dar sotul va plati scump momentele de armonie.

Sursa: