Berbec
 

Desi este corecta, dedicata si foarte fidela, responsabilitatile de femeie maritata nu sunt pentru o nativa Berbec incapatanata, independenta si dornica de libertate. Nu-si va petrece timpul in fata aragazului, nu-i place sa dea cont sau sa-si schimbe obiceiurile de dragul nimanui.

Sagetator

Femeiele nascute in zodia Sagetator au multe alte prioritati in viata, inainte casatoriei. Au mult prea multe planuri si dorinte pe care nu prea si le mai pot indeplini din ipostaza de femei devreme acasa. Cand au copii, totul se schimba si isi indeplinesc misiunea de sotie si mama ireprosabil, dar raman independente.

De ce te bârfesc oamenii, în funcţie de zodie

De ce te bârfesc oamenii, în funcţie de zodie

De ce şi-ar irosi cineva energia şi timpul vorbind despre tine pe la spate? Sau poate nu au nimic altceva mai bun de făcut. Indiferent de care ar fi motivul, unii oameni te vor bârfi oricând, însă nu şi oricum, ci în funcţie de zodia în care te-ai născut.

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion

O amanta desavarsita, femeia Scorpion poate fi o sotie de cosmar, foarte posesiva si pretentioasa. Gelozia ei iesita din comun nu se domoleste dupa ce devine sotie cu acte-n regula, dimpotriva, abia atunci simte ca are drepturi depline asupra sotului, pe care-l tine din scurt. Iubeste mult, dar sotul va plati scump momentele de armonie.

Sursa: