De la care dintre cele 12 zodii sa te astepti sa auzi adevarul, fie ca il vrei sau nu?

Se spune ca suntem mintiti si mintim de zeci de ori pe zi. Totusi, unii sunt mai sinceri din fire, in vreme ce altii nu se sfiesc sa te minta cu zambetul pe buze. Iata de la care dintre cele 12 zodii sa te-astepti sa auzi adevarul si (aproape) numai adevarul!

6 zodii care fug de angajament

6 zodii care fug de angajament

"Mă place sau vrea o relație cu mine?” - aceasta este întrebarea pe care multe femei și-o pun la începutul unei relații. Deși majoritatea dintre noi avem impresia că depinde doar de noi viitorul unei astfel de legături și că trebuie să facem tot posibilul

articol de știri Citeste mai mult

4 cele mai sincere zodii si opusul lor

Berbec

Este una dintre cele mai sincere zodii. Stie sa spuna lucrurilor pe nume intr-un fel atat de direct incat fie te enerveaza la culme, fie te dezarmeaza total. Deloc subtil, Berbecul nu se pricepe sa te menajeze si nu stie, pur si simplu, sa tina un secret. Nici sa vrea sa minta, Berbecilor nu prea le iese, fiindca ii ia gura pe dinainte si se dau de gol rapid.

Varsator

Varsatorul e un sustinator infocat al adevarului, pe care ti-l spune cu toata sinceritatea, chiar daca nu e nici pe departe ce vrei tu sa auzi. Cere-i sfatul daca vrei o parere obiectiva! Nu poate respecta oamenii care nu sunt cinstiti si n-ar vrea sa se regaseasca in aceasta ipostaza. Mai spune si el minciunele, dar nevinovate, legate de lucruri banale si lesne de trecut cu vederea.

Sagetator

Mai direct de atat nu se poate! Cand e vorba de Sagetator, parerile sunt intotdeauna transante si exprimate fara menajamente. Acest semn de foc iti va spune fara sa stea pe ganduri ca parul tau e un dezastru sau iti va cere bonul de la camasa pe tocmai i-ai daruit-o, pe motiv ca e demodata si vrea sa-si cumpere altceva in loc. Uraste minciunile, tocmai de aceea este mereu deschis si sincer!

Leu

Cand are ceva de spus, Leul ti-o spune verde-n fata, fara sa se ascunda dupa deget si e mandru de asta. Isi asuma tot ce face si nu se teme de consecintele adevarului, pe care le prefera oricarei amagiri. Detesta mincinosii si considera minciuna sub demnitatea lui. Tocmai de aceea, uneori poate fi considerat lipsit de tact, caci spune adevarul chiar si atunci cand e neplacut sau dureros.

Sirenele zodiacului. Femeile care te vrăjesc la prima vedere

Sirenele zodiacului. Femeile care te vrăjesc la prima vedere

Află care sunt sirenele din horoscop și de ce sunt aceste native atât de speciale!

articol de știri Citeste mai mult