La polul opus... zodii mai putin sincere

Gemeni

Zodie duala, Gemenilor nu le este greu sa se ascunda in spatele unei masti sau ale vorbelor rostite cu mestesug. Le este usor sa disimuleze, ba chiar de multe ori infloresc realitatea din pura placere, ca sa faca povestile mai interesante.

Pesti

Se stie cat sunt Pestii de... alunecosi. Si visatori. Se surprind des mintind ca sa salveze aparentele in diverse situatii uzuale. Pe de o parte, ca sa-si apare propria imagine, pe de alta, ca sa-si scuteasca interlocutorul de suferinte inutile.

Sfaturi pentru zodii de la astre

Sfaturi pentru zodii de la astre

Astrologia este un domeniu foarte complicat, atât din punct de vedere matematic, cât și filosofic. Doar persoanele care au o capacitate mare de înțelegere a semnelor astrale pot interpreta aceste fenomene și ne pot oferi informații valabile și ghidare spi

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion

Atatea scenarii creeaza in propria minte, incat pana la urma Scorpionul ajunge si el sa le creada si sa le transmita mai departe drept adevar absolut. Faptul care face din nativii nascuti in acest semn sa nu fie cei mai de incredere din zodiac, dimpotriva.

Balanta

Cei nascuti sub semnul Balantei nu sunt niste mincinosi, dar nici nu se poate spuna ca sinceritatea e punctul lor forte. Pot fi, uneori, falsi. Diplomatia si dorinta de a-si face mereu prieteni este cea care ii determina sa te laude cand nu meriti sau sa te incurajeze chiar daca gresesti...