La polul opus... zodii mai putin sincere

Gemeni

Zodie duala, Gemenilor nu le este greu sa se ascunda in spatele unei masti sau ale vorbelor rostite cu mestesug. Le este usor sa disimuleze, ba chiar de multe ori infloresc realitatea din pura placere, ca sa faca povestile mai interesante.

Pesti

Se stie cat sunt Pestii de... alunecosi. Si visatori. Se surprind des mintind ca sa salveze aparentele in diverse situatii uzuale. Pe de o parte, ca sa-si apare propria imagine, pe de alta, ca sa-si scuteasca interlocutorul de suferinte inutile.

Proverbul zodiei tale! Afla vorbele intelepte care ti-ar putea fi predestinate!

Proverbul zodiei tale! Afla vorbele intelepte care ti-ar putea fi predestinate!

In functie de caracteristicile fiecarei zodii, acestora li se poate atribui cate un proverb care sa concentreze trasaturile de caracter si cele temperamentale in doar cateva cuvinte. Stim deja ca fiecare zodie are caracteristicile ei si ca acestea ne a

articol de știri Citeste mai mult

Scorpion

Atatea scenarii creeaza in propria minte, incat pana la urma Scorpionul ajunge si el sa le creada si sa le transmita mai departe drept adevar absolut. Faptul care face din nativii nascuti in acest semn sa nu fie cei mai de incredere din zodiac, dimpotriva.

Balanta

Cei nascuti sub semnul Balantei nu sunt niste mincinosi, dar nici nu se poate spuna ca sinceritatea e punctul lor forte. Pot fi, uneori, falsi. Diplomatia si dorinta de a-si face mereu prieteni este cea care ii determina sa te laude cand nu meriti sau sa te incurajeze chiar daca gresesti...