4 dintre zodii au fost binecuvantate cu daruri care le transforma in prezente nepretuite aici, pe Pamant. Te numeri printre ele?

Se spune ca toti suntem facuti dupa chipul si asemanarea divinitatii. Fiecare om are in ochi o sclipire angelica si in suflet o farama de dumnezeire, fiecare este inzestrat in mod natural cu bunatate, iubire si credinta. Insa 4 dintre zodii au fost binecuvantate cu daruri care le transforma in prezente nepretuite aici, pe Pamant.

Cum îți arată că te iubește, în funcție de zodie

4 zodii care detin daruri speciale


Pesti – darul iubirii


Cu totii iubim ceva sau pe cineva din tot sufletul, cu toata fiinta. Insa iubirea de care sunt capabili cei nascuti in Pesti este diferita, este acea iubire crestina, neconditionata, care te face sa-ti pretuiesti aproapele ca pe tine insuti si sa-l ajuti, sa-l protejezi, sa-l intelegi. Poate cea mai empatica dintre zodii, Pestii pun deseori binele altora mai presus de al lor. Sunt gata oricand sa ajute, fara sa astepte nimic in schimb, in afara de fericirea din ochii celuilalt. Pentru ei, nu sunt importante nici recunostinta, nici laudele, ci doar multumirea ca nu au ramas indiferenti si ca si-au indeplinit menirea de... oameni. Datorita lor, umanitatea are o sansa in plus!

Balanta – darul intelepciunii


Dragostea de dreptate este una din trasaturile de apreciat ale acestei zodii caracterizate de o blandete si o piosenie aparte. Pentru Balanta, corectitudinea este lege, iar situatiile indoielnice sunt depistate si taxate imediat. Este un confesor excelent, aproape ca un duhovnic care nu judeca, ci ofera sfaturi, solutii, dezlegari, de parca ar fi trait in aceasta lume niste vieti in plus si ar avea toate raspunsurile pe tava, bine chibzuite. Este mediator, prieten, consilier, psiholog, profesor, o maestra a cuvintelor potrivite, care aduc alinare si speranta. Oamenii adora instinctiv sa-i asculte pe cei nascuti in zodia Balantei, datorita tactului si priceperii de care dau dovada.