Curajoasa, romantica, puternica, sensibila, sau ambitioasa? Care crezi ca este cea mai pregnanta trasatura a personalitatii tale?

Berbec - Curaj

Semn de foc, nativa zodiei berbec este intreprinzatoare si incapatanata in acelasi timp. Curajul insa este trasatura care o caracterizeaza cel mai mult. Ii place sa isi asume riscuri, ii place sa se aventureze, sa incerce lucruri noi si nu refuza noile provocari. Viata ei este una foarte palpitanta daca se ghideaza dupa instinct si isi satisface toate placerile.

Horoscopul adevarului: Cele mai sincere defecte si calitati ale zodiilor

Horoscopul adevarului: Cele mai sincere defecte si calitati ale zodiilor

Acest horoscop iti ofera posibilitatea de a-ti da seama de trasaturile esentiale ale zodiei tale prin care poti descoperi o alta latura a ta care pana acum era ascunsa. Tie care calitati si defecte ale zodiei ti se potrivesc?

articol de știri Citeste mai mult

Feminitatea femeii berbec este una plina de ardoare si pasiune ce poate impresiona un barbat inca din primele secunde in care intra in contact si reuseste sa faca o prima impresie extraordinara.

Taur - Rabdare

Semn de pamant, nativa zodiei taur este una dintre cele mai sincere, mai calde si mai sociabile persoane. Rabdarea este cea mai mare calitate a nativei, si in acelasi timp torelabilitatea si nivelul de intelegere. Ea este o femeie intelegatoare, calma si niciodata pusa pe cearta indiferent de situatie.

Femeia taur este o femeie frumoasa, o femeie cu un puternic sex-appeal pe care stie cand si cum sa il foloseasca astfel incat sa se bucure de toate beneficile acestuia. Este o femeie puternica si inteligenta care stie ce vrea sa obtina in viata si nu se lasa pana cand nu reuseste acest lucru.


Gemeni - Curiozitate

Semn de aer, am putea spune ca femeia gemeni este cu capul in nori si cumva desprinsa de realitate. Curiozitatea este caracteristica ce o defineste cel mai bine si cu siguranta nu ne putem insela. Daca ai sa vezi o femeie cu multe carti in mana, o femeie care pune multe intrebari si are raspuns pentru orice, inseamna ca este una dintre nativele zodiei gemeni.

Abilitatile magice ale tuturor zodiilor! Atentie, racii ar putea prezice viitorul!

Abilitatile magice ale tuturor zodiilor! Atentie, racii ar putea prezice viitorul!

Soarele, cea mai puternica “planeta” din astrologie, poate spune multe despre despre personalitatea ta, in functie de zodia in care era pozitionat cand te-ai nascut. Pe de alta parte, Luna releva talentele ascunse pe care le ai.

articol de știri Citeste mai mult

Mereu cu o sete incredibila de cunoastere, femeia gemeni isi face tot timpul temele si niciodata nu poate fi prinsa pe picior gresit. Este o femeie inteligenta, o femeie cu un simt artistic foarte bine dezvoltat.


Rac - Sensibilitate

Semn de apa, nativa zodiei rac este o femeie foarte frumoasa, o femeie inteligenta si cu mult bun simt. Are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, insa cea mai importanta trasatura de caracter este sensibilitatea. Desi la prima vedere s-ar spune ca este o femeie puternica si greu de impresionat, este de fapt o fire foarte emotiva.

Femeia rac este intotdeauna o prezenta placuta pentru ca stie cum sa intre intr-o discutie, stie cum sa se comporte in orice situatie, stie cum sa fie pe placul celor din jur, iar prin aceaste lucruri se face admirata si apreciata ori de cate ori are ocazia.