Astrologie: zodie versus starea de sănătate

Ştiai că semnul zodiacal sub care te-ai născut îţi poate spune care sunt slăbiciunile şi punctele tari în ceea ce priveşte starea ta de sănătate?

Cum îți dai seama că un bărbat te folosește, în funcție de zodie

Cum îți dai seama că un bărbat te folosește, în funcție de zodie

Nu orice relație este făcută să dureze, așa cum nu orice persoană care se află într-o relație are sentimente adevărate pentru jumătatea sa. O relație poate să înceapă din iubire sau, de ce nu, din dorința de a obține ceva sau de a folosi o persoană în pro

articol de știri Citeste mai mult

În cele ce urmează află la ce boli eşti predispus,care sunt cauzele afecţiunilor şi ce poţi face pentru a te menţine în formă.

Berbec

Persoanele născute în zodiac berbec pot suferi de dureri de cap sau chiar migrene,nevralgii şi insomnii. Pentru că eşti o persoană luptătoare,nu te laşi doborât de problemele minore de sănătate. Eşti plin de energie şi ai o memorie bună,motiv pentru care trebuie să ai grijă de aceste două aspecte,dacă vrei să ieşi învingător mereu. Lupţi împotriva bolii oricât de mult ai suferi,datorită mândriei şi spiritului tău de luptător. şi când eşti bolnav preferi,mai degrabă,să stai în casă,decât să apari slăbit în faţa celorlaţi. Cauzele frecvente care duc la apariţia micilor probleme de sănătate sunt monotonia,planurile interminabile şi problemele existenţiale peste care nu poţi să treci.

Taur

În ceea ce îi priveşte pe tauri,aceştia pot avea problem de sănătate la nivelul gâtului şi coloanei vertebrale. Cele mai comune afecţiuni sunt:angina pectorală,laringita,ulcerul bucal,otita  sau inflamarea urechilor. Însă,niciuna dintre aceste afecţiuni nu te poate doborî,datorită caracterului tău puternic. Nu poţi sta prea mult timp bolnav,pentru că pur şi simplu adori viaţa şi vrei să te bucuri din plin de ea. Însă,atunci când vine vorba de tratarea acelei afecţiuni minore,eşti precaut şi urmezi întru totul tratamentul prescris de medic. Dar de fiecare dată când primeşti un anumit tratament,înainte de a-l urma verifici cât de bune sunt medicamentele care ţi-au fost prescrise. Te îmbolnăveşti,deseori,când organismul este suprasolicitat sau când întâmpini dificultăţi pe plan material sau amoros.

Gemeni

Nativul născut în gemeni poate suferi de afecţiuni la nivelul pieptului,umerilor,claviculei şi sistemului nervos. Aşadar,cele mai frecvente afecţiuni vizează partea superioară a abdomenului şi nervii:astm,bronşită,fracturi şi boli nervoase. Întotdeauna eşti în mişcare,în căutarea unor noi experienţe şi a diversităţii. De aceea,nativul născut în zodia gemeni este un pacient dificil:vrea să se facă bine imediat,nu ia în calcul simptomele şi uită să îşi ia medicamentele.

Știi ce ești conform zodiacului egiptean

Știi ce ești conform zodiacului egiptean

Egiptenii antici studiau cerul în speranța de-a primi de la astre sfaturi, înțelepciune și, de ce nu, predicții. Ei erau convinși că personalitatea, judecata și întregul nostru destin ne sunt influențate de zeitatea care ne guvernează. Întocmai ca ast

articol de știri Citeste mai mult