Femeia Balanta

Femeia Balanţă va întâlni, după lungi căutări, partenerul de viaţă ideal, iar alături de el va duce o viaţă ca-n poveşti. Nu este Făt-Frumos, dar modul în care o face să se simtă este mult mai important, iar viaţa de familie va fi exact aşa cum şi-a imaginat-o.

Femeia Scorpion

Deşi trece printr-o perioadă în care este extrem de pesimistă, indiferent de lucrurile bune care i se întâmplă, acest nor negru abătut asupra femeii Scorpion se va risipi, iar razele de soare îşi vor face loc în viaţa ei. Este nevoie de răbdare şi acceptarea sprijinului prietenilor şi familiei.

Află ce zeiţă eşti în funcţie de zodie

Află ce zeiţă eşti în funcţie de zodie

Fiecare semn zodiacal are trăsăturile lui specifice, pe care le putem desluşi dacă ne raportăm la mai multe elemente. Descopera zeiţa corespunzătoare fiecarei zodii, cea care ne influenţează firea, comportamentul şi chiar deciziile pe care le luăm.

articol de știri Citeste mai mult

Femeia Sagetator

Femeia Săgetător nu îşi va găsi sufletul pereche în următorii cinci ani, relaţiile pasagere şi aventurile fiind cele care o mulţumesc. După această perioadă va realiza că este pregătită de o relaţie serioasă şi totul va decurge mai bine ca niciodată, chiar dacă îşi făcea griji în această privinţă.