Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

Te-ai întrebat vreodată de ce unii bărbaţi te privesc cu multă pasiune şi se simt extrem de atraşi de tine? Calităţile seducătoare ale fiecărei femei, în funcţie de zodie, pot fi o explicaţie.

Citatul de dragoste potrivit zodiei tale

BERBEC

Te laşi cucerită cu greu,din cauza temperamentului exploziv pe care-l ai și independenței de care dai dovadă.  Pretendenții așteaptă momentul prielnic să-ţi cucerească inima. Stăpâneşti foarte bine arta seducției și pui accent pe aspectul fizic. Îţi place să ţi se acorde atenție și eşti în stare să faci tot ce îţi stă în putință să atragi privirile celorlați.

TAUR

Știi ce vrei,dar nu eşti destul de hotărâtă să obții  ceea ce îţi doreşti. Eşti încrezătoare în talentele pe care le ai,de la gătitul unei mese pentru familie,până la câștigarea unui premiu. În relație cu partenerul știi să profiți de puterea de seducție pe care o ai asupra lui. Eşti sentimentală și conștientă de atractivitatea trupului tău.Totodată,cunoşti puterea cuvintelor și le foloseşti cu măsură. Te hotărăşti destul de greu asupra unui bărbat. De regulă,îl alegi pe cel care îţi oferă stabilitate și siguranță.

GEMENI

Curiozitatea de care dai dovadă nu cunoaște granițe.Tocmai din acest motiv nu ai timp să te plictiseşti. Fie că joci jocuri cu cărți,călătoreşti sau explorezi diferite părți a unui oraș,oamenii iubesc spontanietatea ideilor pe care le ai și abilitatea de a schimba cursul lucrurilor,dacă planurile se schimbă. Nu eşti genul care să se arunce repede într-o relație. Înainte de a face asta analizezi bine situația și astepți să vezi cât de multe pot să facă viitorii parteneri pentru a te cuceri.