CÂT DE INVIDIOASĂ EȘTI, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

Berbec

Femeie din zodia berbec va lupta mereu fiind una din cele mai ambitioase zodii. Nu se compara cu altii si vrea totdeauna mai mult. Este independentă și sigură pe ea, iar dacă ceva nu îi iese, va da vina pe ea, nu pe ceilalți

Lucruri mai putin stiute despre zodii

Lucruri mai putin stiute despre zodii

Află amanuntele pe care nativii celor 12 zodiile se străduiesc să le ascundă, pentru că acestea sunt detaliile pe care EI nu vor ca ceilalți să le știe. Aceste amănunte mai puțin știute sunt cele care îi caracterizează cel mai bine.

articol de știri Citeste mai mult

Taur

Greu iesi din zona ta de confort. Nu iti plac schimbarile si te multumesti cu ce ai. Nu te intereseaza cei din jurul tau, iar lipsurile te deprimă atât de tare, încât nu mai poți fi atentă la ceilalți din jur. Te-ar putea încerca invidia în fața siluetelor perfecte, având în vedere că ai o slăbiciune pentru mâncare, dar îți trece repede.

Gemeni

Sireti din fire, gemenii nu suporta ca cineva sa o duca mai bine ca ei. Femeile din această zodie sunt foarte atente la celelelate reprezentante ale sexului frumos și sunt extrem de critice. Devin invidioase pe cele care le fură atenția și trec foarte greu peste aceste momente.