Cât de mult minți în funcție de zodie

Caracteristicile fiecărui semn zodiacal sunt specifice, ele fiind cele care ne ajută să-i înțelegem mai bine pe cei din jur. Unii nativi mint mai mult, alții mai puțin. Vezi din ce categorie faci și tu parte, în funcție de zodie.

Cat de gelos poate sa fie si cum se manifesta, in functie de zodie

Cat de gelos poate sa fie si cum se manifesta, in functie de zodie

Semnul zodiacal are un mare impact asupra barbatilor, chiar daca acestia nu vor sa recunoasca sau aleg sa ignore toate semnele astrale. Tu ar fi bine sa stii cu cine te culci seara, intrucat un pic de cercetare iti poate salva relatia intr-un moment criti

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Nativii Berbec se tem de păianjeni,să meargă cu liftul şi să se facă de râs. Cu toate acestea,când sunt întrebați de fricile lor,ei mint și pretind că nu le este frică de nimic. Fac acest lucru pentru a-și păstra reputația intactă.

Taur


Nativii Taur se comportă ca și cum nu au sentimente,ceea ce-i face pe oamenii din jur să creadă că sunt mult prea reci și insensibili. Însă,ei mint când spun că nu le pasă de nimeni și de nimic. În realitate,sunt curioși și chiar le pasă.

Gemeni


Ori de câte ori cei din jur le spun nativilor Gemeni că nu arată bine,ei se acoperă spunând că este din cauza alergiilor sau că nu au dormit suficient. Dar,în realitate,ei mint de fiecare dată când sunt întrebați de starea lor de sănătate.