Balanță

Acest semn de aer mereu se răzgândește. Deși poate să pară serios și să stea cu tine o perioadă, acesta va uita că mai exiști atunci când o altă domnișoară îi va stârni interesul. Relația cu acest bărbat poate fi un carusel de emoții și de aceea nu trebuie să te grăbești să ai o relație serioasă.

Scorpion

Deși este fidel, este și destul de nesigur, ceea ce poate face ca relația să fie dificilă. Acest bărbat poate avea dubii că relația nu va funcționa și de aceea te poate părăsi fără nicio explicație. Totuși, dacă decide că tu ești aleasa, nu va mai lăsa aceste trăsături negative să vă strice relația.

Care este cel mai mare atu al unei persoane in functie de zodie

Care este cel mai mare atu al unei persoane in functie de zodie

Semnul zodiacal ne poate arata cu precizie care este cel mai mare atu al nostru, calitate ce ne ajuta sa facem fata cu dificultatile in viata.

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător

Săgetătorul poate fi destul de confuz într-o relație. Niciodată nu știe ce vrea și face alegeri fără să gândească. Deși vrea o relație lungă și serioasă, nu poate să fie fidel unei singure persoane. Dacă vrei să îți asumi acest risc, atunci ar fi bine să fii pregătită să ții pasul cu el.