Balanță

Acest semn de aer mereu se răzgândește. Deși poate să pară serios și să stea cu tine o perioadă, acesta va uita că mai exiști atunci când o altă domnișoară îi va stârni interesul. Relația cu acest bărbat poate fi un carusel de emoții și de aceea nu trebuie să te grăbești să ai o relație serioasă.

Scorpion

Deși este fidel, este și destul de nesigur, ceea ce poate face ca relația să fie dificilă. Acest bărbat poate avea dubii că relația nu va funcționa și de aceea te poate părăsi fără nicio explicație. Totuși, dacă decide că tu ești aleasa, nu va mai lăsa aceste trăsături negative să vă strice relația.

De ce te rănesc bărbații în dragoste, în funcție de zodie

De ce te rănesc bărbații în dragoste, în funcție de zodie

Deși am crede că într-o relație de dragoste avem parte doar de momente fericite, există și perioade în care universul nostru roz începe să aibă tente gri și în care iubirea noastră este pusă la încercare.

articol de știri Citeste mai mult

Săgetător

Săgetătorul poate fi destul de confuz într-o relație. Niciodată nu știe ce vrea și face alegeri fără să gândească. Deși vrea o relație lungă și serioasă, nu poate să fie fidel unei singure persoane. Dacă vrei să îți asumi acest risc, atunci ar fi bine să fii pregătită să ții pasul cu el.