Capricorn

În ceea ce privește Capricornul, acesta va dori doar tradiție, seriozitate și fidelitate. Dacă îi vei oferi toate aceste lucruri, fii sigură că nu va mai avea ochi pentru altcineva. Este unul dintre cei mai serioși bărbați din zodiac, care ar face orice pentru persoana dragă.

Vărsător

Dacă ai întâlnit vreodată un Vărsător, atunci probabil știi cât de drăguț și amabil poate fi acest bărbat. Totuși, se poate transforma în cel mai urât coșmar într-o relație. Îți va transmite mereu mesaje confuze și nu se va putea decide dacă vrea să fie cu tine sau dacă preferă singurătatea.

De ce nu ești pregătită să renunți la relația ta, în funcție de zodie

De ce nu ești pregătită să renunți la relația ta, în funcție de zodie

De cele mai multe ori simțim că relația în care ne aflăm nu mai funcționează, însă deși este greu să ne prefacem fericiți, este mult mai dificil să renunțăm la o astfel de situație. De ce? Se pare că o explicație o au astrele.

articol de știri Citeste mai mult

Pești

Bărbatul Pești mereu te va vedea ca pe o comoară. Este precaut și are grijă de persoanele dragi. Acesta nu va renunța la tine fără a avea un motiv serios și se va asigura că ești sănătoasă, fericită și că ai tot ce îți dorești.

Deși fiecare bărbat din zodiac este diferit atunci când vine vorba de relații, acest lucru nu înseamnă că nu se pot schimba și că pot să îți fie fideli pentru tot restul vieții.

sursă: