Cât de vulnerabili sunteţi în funcţie de zodie şi cum vă exprimaţi fricile

Înțelegând modul în care suntem vulnerabili nu este ușor. Indiferent de teama pe care ne-o provoacă, este un aspect foarte important al personalității noastre.

Cât de mult minți în funcție de zodie

Cât de mult minți în funcție de zodie

Caracteristicile fiecărui semn zodiacal sunt specifice, ele fiind cele care ne ajută să-i înțelegem mai bine pe cei din jur. Unii nativi mint mai mult, alții mai puțin. Vezi din ce categorie faci și tu parte, în funcție de zodie.

articol de știri Citeste mai mult

Nu este surprinzător faptul că fiecare zodie are propriul mod în care își exprimă vulnerabilitatea, având în vedere cât de diferiți suntem unul de celălalt. Cu toții avem imperfecțiuni, dar nu suntem suficient de curajoși ca să le permitem celorlalți să le vadă. Ne simțim expuși, însă odată ce suntem capabili să ne stăpânim teama și ne arătăm vulnerabilitatea, se pot întâmpla lucruri incredibile.

Berbec


Berbecii devin vulnerabili încercând să-și arate sentimentele. Indiferent dacă simt tristețe, gelozie sau singurătate, ei încearcă să-și accepte toate sentimentele, să le asimileze, să-și confrunte vulnerabilitatea și să le permită să se desfășoare într-un mod natural. Berbecii trăiesc în prezent și sunt sinceri în privința emoțiilor pe care le au.

Taur


Taurii devin vulnerabili când se arată deschiși planurilor sociale. Dacă Taurii nu au planuri, iar cineva îi întreabă ce fac în acea seară, vor admite că programul lor este liber. Poate fi dificil pentru ei să dezvăluie adevărul, dar știu că poate duce la ceva neașteptat și distractiv. Câteodată, vulnerabilitatea te poate face să te simți inconfortabil, dar ieșirea din zona de confort poate fi un lucru foarte bun pentru tine.

Gemeni


Gemenii devin vulnerabili atunci când nu previn sau nu ignoră situațiile inconfortabile, ci le lasă să se desfășoare. În aceste cazuri, Gemenii se simt rușinați, dar conștientizează că vor învăța o lecție care îi va ajuta să fie mai deschiși în diversele momente și situații care se ivesc.

ECLIPSA DE LUNĂ DIN 21 IANUARIE: MANTRA ZODIEI TALE PENTRU A TRECE CU BINE PESTE TOATE SCHIMBĂRILE

ECLIPSA DE LUNĂ DIN 21 IANUARIE: MANTRA ZODIEI TALE PENTRU A TRECE CU BINE PESTE TOATE SCHIMBĂRILE

Pe data de 21 ianuarie, luna va disparea de pe cer pentru cateva momente. Eclipsa totala de luna este ultima inainte de 2022 si vine cu cateva schimbari importante pentru toate zodiile.

articol de știri Citeste mai mult