Cât și de ce minte fiecare zodie

Doar pentru că cineva spune că urăște minciuna, nu înseamnă că acea persoană nu minte destul de des. Motivul pentru care onestitatea reprezintă o problemă pentru unii oameni se găsește în semnul zodiacal sau în diagrama astrologică.

Care sunt sansele sa te insele, in functie de zodia ta si a lui

Care sunt sansele sa te insele, in functie de zodia ta si a lui

Sansele ca partenerul tau sa aleaga sa se culce cu o alta femeie sunt diferite in functie de semnul tau zodiacal. Pentru a intelege de ce variaza aceste valori, este in primul rand important sa iti dai seama cat de predispus este sa te insele, in functie

articol de știri Citeste mai mult

Berbec


Nativii născuţi sub semnul Berbecului se pricep, rareori, la minciuni. În general, aceştia nu sunt creaţi' pentru a spune minciuni. Berbecul nu minte, dar se pricepe de minune să utilizeze cuvintele în așa fel încât să redea povestea în favoarea lui. Sunt destul de dezorganizaţi, deci chiar dacă ar spune o minciună, s-ar da repede de gol. Berbecul nu te va ierta niciodată dacă îl inșeli, permițându-și în schimb să ocolească adevărul, în circumstanțe în care consideră necesar acest lucru.

Taur


Unui nativ Taur nu-i plac minciunile, pentru că duc la complicații, nesiguranță și neîncredere, circumstanțe în care nativii acestei zodii nu se simt în largul lor. Unui nativ din zodia Taurului îi plac lucrurile sigure, palpabile, fapt pentru care evită compania mincinoșilor. Atunci când un nativ Taur minte, o face pentru a-și proteja reputația. Nu îi place să se afle în situații în care nu are parte de un câștig personal.

Gemeni


Semn dual, Gemenii au o înclinație aparte spre a evita adevărul. Gemenii nu mint, ci ocolesc adevărul cu grație. Nativul din zodia Gemenilor te va privi in ochi și-ți va spune câte-n lună și în stele, iar la ceva timp după își va schimba radical comportamentul, fără niciun avertisment. Nativii Gemeni simt că viața ar trebui să fie neașteptată și distractivă, așa că uneori vor minți doar pentru a începe o dramă – de obicei între prieteni sau între ei și partenerii de cuplu.