Cât timp poartă pică zodiile

Ţi-ai supărat iubitul şi nu mai ştii cum să îl împaci? Te-ai certat cu prietena cea mai bună şi începi să realizezi că de fapt era vina ta? Dacă niciunul dintre ei nu dă semne că a trecut peste fapta ta necugetată, începi să te întrebi: oare cât îmi vor mai purta pică?

Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

Cât de şarmantă eşti, în funcţie de zodie

Te-ai întrebat vreodată de ce unii bărbaţi te privesc cu multă pasiune şi se simt extrem de atraşi de tine? Calităţile seducătoare ale fiecărei femei, în funcţie de zodie, pot fi o explicaţie.

articol de știri Citeste mai mult

Înainte de a te grăbi să le ceri un răspuns direct, vezi ce spun astrele! Descoperă mai jos cât timp poartă pică zodiile!

Berbec – câteva zile


I-ai greşit cu ceva unui Berbec tipic? Cel mai probabil, „fiorosul” semn de foc ţi-a făcut un scandal monstru, în faţa căruia şi cei mai puternici abia se mai ţin pe picioare. Aceşti nativi nu poartă pică prea mult şi, în funcţie de gravitatea faptei tale, în maximum cinci zile vei fi iertată, atât timp cât demonstrezi că te căieşti din suflet. Nu răsufla uşurată, pentru că este posibil să îşi reamintească, iar furtuna să reizbucnească, deşi mai domolită în intensitate.

Taur – pentru tot restul vieţii


Dacă ai supravieţuit furiei înspăimântătorului Berbec, ce ar putea să îţi facă bunul şi blajinul Taur? Loialele şi neclintitele semne de pământ sunt mult mai înclinate spre a ţine pică decât turbulentele semne de foc, aşa că este posibil să te fi abonat la o viaţă plină de indiferenţă şi răceală din partea Taurului. Oricât de mult ar durea, şterge-i numărul de telefon din agendă şi roagă-te să nu îl mai întâlneşti vreodată pe stradă, deoarece şansele de a-ţi recâştiga locul în inima sa sunt la fel de mici precum cele de a clinti pământul de pe axă!

Gemeni – maximum o zi


Gemenii sunt sociabili şi fermecători, dar să nu te aştepţi să îţi accepte greşeala cu o bătaie prietenească pe umăr şi un „nu e nicio problemă” plin de şarm. Desigur, fiind firi duale, pot izbucni în râs la auzul erorii tale regretabile, dar este la fel de posibil să sufere o transformare de 180 de grade şi să te întâmpine cu o răceală necaracteristică şi un „nu am nimic, nu sunt supărat” sfidător. Dacă vei reuşi să îi faci să accepte că i-ai necăjit, ţi-ai câştigat iertarea: nu îţi vor purta pică mai mult de o zi.

Probleme în căsătorie, în funcție de zodie

Probleme în căsătorie, în funcție de zodie

Nicio căsătorie nu este perfectă, dar probleme care vor apărea pe parcursul acesteia diferă de la o persoană la alta și sunt influențate de semnul zodiacal. Iată cu ce probleme s-ar putea să te confrunți.

articol de știri Citeste mai mult