Calități surprinzătoare ale zodiilor și încă necunoscute ție

Dacă printre activitățile tale de dimineață se numără cu sfințenie citirea horoscopului, este clar că ești o fană a astrologiei. Probabil că încă din școala primară ai aflat care sunt trăsăturile atribuite zodiei tale și deja ți le-ai însușit, asumat și le-ai folosit deja ca scuză pentru a justifica măcar un lucru nesăbuit pe care l-ai făcut.

Cum iubesc bărbații în funcție de zodie

Cum iubesc bărbații în funcție de zodie

Barbatii nu sunt maestri in exprimarea sentimentelor si, de multe ori, femeile sunt nelamurite daca ceea ce simt partenerii lor este dragoste sau nu. Pana sa auzi cuvintele magice "te iubesc" de la iubitul tau, s-ar putea sa astepti mult si bine, insa ace

articol de știri Citeste mai mult

Probabil că știi în calitate de Scorpion de misterul și sex-appeal-ul tău. Și dacă ești zodia Pești, deja ți-ai conștientizat partea creativă. Și eu, nativă din zodia Fecioarei, sunt absolut conștientă de nevoia mea de a avea mereu ordine în viață și de cumpătarea mea care deja s-a transformat în zgârcenie.

Poate horoscopul ți-a dat o idee despre viața ta amoroasă, te-a ajutat să iei mici decizii de carieră sau poate doar reprezintă o activitate prin care te destinzi și te distrezi observând cum astrele îți pot descifra atât personalitatea, cât și ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Un lucru este sigur: cu cât citești mai mult horoscopul, cu atât vrei să afli din ce în ce mai multe despre zodia ta și ceea ce ți-ar putea rezerva viitorul. Tocmai, de aceea, ți-am întocmit o listă cu cele mai surprinzătoare trăsături ale zodiei tale.

Berbec: nu-ți este frică să faci prima mișcare


Ești sigură pe tine, entuziastă și crezi cu adevărat în orice spui și gândești. Nu îți este frică să faci prima mișcare, indiferent de situație. Poate să fie un prim sărut, un reproș care trebuie scos la iveală într-o prietenie sau atenționarea cuiva la locul de muncă asupra unei probleme. Deși uneori venind surprinzător, candoarea ta te poate pune în cea mai bună lumină și poți simplifica lucrurile pentru cei din jur.

Care este primul aspect pe care-l observi la cei din jur în funcție de zodie

Care este primul aspect pe care-l observi la cei din jur în funcție de zodie

Orice persoană are tendința să observe anumite lucruri la cei din jur, unele dintre acestea fiind chiar inexistente pentru alții. Felul cum mergi, cum te enervezi sau orice altceva, pentru unii sunt chiar niște semnale de alarmă.

articol de știri Citeste mai mult

Taur: atingerea fizică este versiunea ta a limbii dragostei


Da, natura ta este practică, cu picioarele pe pământ și răbdătoare, dar o îmbrățișare sau un sărut îți pot zgudui universul interior atunci când sunt din inimă. Într-adevăr, îți exprimi dragostea și afecțiunea prin contact fizic și atunci când primești același răspuns înapoi, simți că persoana de alături ți-a făcut ziua mai frumoasă, fie că este vorba doar despre un simplu ținut de mână. Pot să fie gesturi simple, dar care îți îmbunătățesc starea enorm și pe care le folosești pentru a-ți arăta aprecierea.

Gemeni: ai un talent nativ la orice îți propui să faci


Trăsătură invidiată de cei mai mulți, este incredibil cum te pricepi din start la orice ai face. Fie lecții de fotografie, fie de pictură, fie de gătit, cel mai probabil, o să începi să te descurci imediat. Faptul că ești curioasă, intrigată și cauți să te dezvolți din orice punct de vedere îți cresc abilitatea de a înțelege noi concepte atunci când vine vorba de noi talente pe care oricum, în final, le îobții mai bine decât majoritatea.