Leu

Femeile Leu vor sa cucereasca, insa se vor lasa cucerite doar de un barbat puternic, care sa o faca sa-l urmeze fara sa clipeasca. In momentul in care un barbat se poate ridica la standardele impuse de o femeie Leu, atunci poate indrazni si sa-i ceara mana.

Fecioara

Femeile Fecioara analizeaza fiecare aspect al vietii lor in cele mai mici detalii. Iar casatoria nu este un lucru pe care sa-l lase la voia intamplarii. Ele cauta intelegerea pe toata planurile cu barbatul de langa ele, precum si securitatea emotionala si materiala. Daca nu le au, nici gand sa se marite.

Ce ne deranjează în relațiile amoroase, în funcție de zodie

Ce ne deranjează în relațiile amoroase, în funcție de zodie

Trebuie să învățăm să avem în vedere întotdeauna că poate și partenerul nostru trece prin momente dificile în același timp ca și noi. Viața în doi poate fi minunată în primele luni de relație, dar dacă problemele personale nu sunt discutate și rezolvate c

articol de știri Citeste mai mult

Balanta

Femeile Balanta vor sa aiba aceleasi idealuri cu partenerii lor. Un barbat poate indrazni sa ceara mana unei femei Balanta doar daca este sigur ca ii intelege si ii accepta valorile de viata. Altfel sansele sunt foarte mici, ca sa nu spunem inexistente.

Scorpion

Femeile Scorpion nu sunt firi prea emotionale. Pentru a putea cere in casatorie o femeie Scorpion, un barbat trebuie sa fie sigur ca aceasta il iubeste la nebunie. Daca nu, n-are nicio sansa sa ii fie acceptata propunerea.