Sagetator

Femeile Sagetator sunt romantice si nebunatice si vor accepta barbatul care va fi dispus sa traiasca la fel de copilaros ca si ele. Femeile Sagetator au cerinte emotionale ridicate si un barbat obisnuit nu se poate ridica la nivelul lor. Doar un barbat suficient de puternic va fi acceptat pentru casatorie.

Capricorn

Femeile Capricorn pretuiesc foarte mult iubirea si casatoria nu este un joc pentru ele. Desi se indragostesc destul de repede, nu fac pasul cel mare foarte usor. Vor accepta un barbat care le va intelege incapatanarea.

Astrologie: zodie versus starea de sănătate

Astrologie: zodie versus starea de sănătate

Ştiai că semnul zodiacal sub care te-ai născut îţi poate spune care sunt slăbiciunile şi punctele tari în ceea ce priveşte starea ta de sănătate? În cele ce urmează află la ce boli eşti predispus,care sunt cauzele afecţiunilor şi ce poţi face pentru a

articol de știri Citeste mai mult

Varsator

Femeile Varsator sunt in cautarea unui partener pentru o viata, care sa o inteleaga si sa o trateze ca egal al sau. Ele cred ca mariajul este ca un joc de sah in care descoperi zi de zi punctele forte ale celuilalt.

Pesti

Femeile Pesti sunt firi emotionale, timide, dar care lasa aparenta unor femei sofisticate. Ele au nevoie de un suflet care sa le vindece sufletul, caci ranile lor sunt destul de multe. Femeia Pesti va accepta ca sot barbatul care ii va intelege si accepta trecutul.

sursa:

 

Trăsăturile de caracter care te atrag cel mai mult la el, în funcție de zodie

Trăsăturile de caracter care te atrag cel mai mult la el, în funcție de zodie

Dacă ai fi întrebată ce anume îl face pe partenerul tău atât de special, ai putea răspunde imediat sau ai avut nevoie de mai mult timp? Vezi ce aspect al personalității lui te face să simți că ești lângă persoana potrivită. Se pare că majoritatea dintr

articol de știri Citeste mai mult