Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie

Dacă e scris în stele, atunci înseamnă că trebuie să se întâmple și el să fie alesul. Află ce spune astrologia despre compatibilitatea perfectă, când vine vorba de partenerul perfect.

Abilitati paranormale: Tu stii care este puterea magica a zodiei tale?

Abilitati paranormale: Tu stii care este puterea magica a zodiei tale?

Cu totii am crezut macar o data in viata ca detinem abilitati de clarvazator. Acestea difera de la zodie la zodie – spre exemplu berbecii par a fi mereu in locul potrivit la momentul potrivit, in timp ce balantele par sa-i cunoasca pe cei din jur mai b

articol de știri Citeste mai mult

Dacă ești Berbec

Profil amoros:femeile Berbec sunt pasionale,iubesc cu tot sufletul și părăsesc fără regrete. Trăiesc în prezent și savurează fiecare moment al relației.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Gemenii,pentru că în bărbatul din această zodie găsesc amantul,prietenul și iubitul perfect. Vă completați perfect. Te acceptă cu bune și cu rele. Pe locul doi se află bărbații din zodiac Balanței,cu care te completezi perfect în arta seducției. Vă vânați unul pe celălalt,iar când vă decideți asupra relației,scoateți ce este mai bun unul din celălalt. Și cu un Vărsător faci un cuplu ideal,căci îți lasă libertatea de care ai nevoie,dar te și motivează.

Dacă ești Taur

Profil amoros:femeilor din zodia Taur le place stabilitatea și nu caută niciodată aventuri de o noapte. Sunt persoane pe care te poți baza. Nu este deloc ușor de cucerit și nici de mulțumit.

Astrologii anunţă: Care este cea mai norocoasă perioadă din această iarnă, pentru fiecare zodie în parte

Astrologii anunţă: Care este cea mai norocoasă perioadă din această iarnă, pentru fiecare zodie în parte

Iată care sunt cele mai fericite şi norocoase zile din această iarnă pentru fiecare zodie în parte. Ţine cont de sfaturile zodiacului şi programează în perioada respectivă cele mai importante întâlniri, planuri sau activităţi, deoarece vei avea beneficii

articol de știri Citeste mai mult

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Scorpionul o va face cu siguranță fericită,căci îi va fi fidel,dar vor avea și nenumărate nopți pasionale,căci au o compatibilitate perfectă în dormitor. Totodată,atunci când au o problemă,o soluționează cu calm. Și Capricornii și Leii se numără printre bărbații ideali pentru reprezentantele zodiei Taur,datorită calităților precum onestitatea (Capricorni) sau generozitatea (Leii).

Dacă ești Gemeni

Profil amoros:te schimbi ca gândul și ca vântul,de aceea ai nevoie de un bărbat calm,care să te accepte exact așa cum ești. Foarte afectuasă,îți dorești mult o familie. Ești o fire romantică și îți place să fii surprinsă.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Leul,căci știe să „te țină în priză”,deci nu te vei plictisi niciodată,doar că trebuie să-l lași pe el să fie „cocoșul”în casă. Te va iubi necondiționat. Fericită vei fi și dacă-ți alegi un partener Balanță (este foarte iubitor și vă potriviți și în dormitor) sau Capricorn,recunoscut pentru că îi place stabilitatea.