Care este bărbatul vieții tale în funcție de zodie

Dacă e scris în stele, atunci înseamnă că trebuie să se întâmple și el să fie alesul. Află ce spune astrologia despre compatibilitatea perfectă, când vine vorba de partenerul perfect.

Fiecare zodie este dificilă! Vezi care este cel mai complicat aspect al personalității tale

Fiecare zodie este dificilă! Vezi care este cel mai complicat aspect al personalității tale

Unul dintre cele mai complicate lucruri în privința personalității oamenilor este acela că, de multe ori, au un comportament contradictoriu cu ceea ce spun. Iată care este cel mai complicat aspect al personalității tale, în funcție de zodia pe care o ai:

articol de știri Citeste mai mult

Dacă ești Berbec

Profil amoros:femeile Berbec sunt pasionale,iubesc cu tot sufletul și părăsesc fără regrete. Trăiesc în prezent și savurează fiecare moment al relației.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Gemenii,pentru că în bărbatul din această zodie găsesc amantul,prietenul și iubitul perfect. Vă completați perfect. Te acceptă cu bune și cu rele. Pe locul doi se află bărbații din zodiac Balanței,cu care te completezi perfect în arta seducției. Vă vânați unul pe celălalt,iar când vă decideți asupra relației,scoateți ce este mai bun unul din celălalt. Și cu un Vărsător faci un cuplu ideal,căci îți lasă libertatea de care ai nevoie,dar te și motivează.

Dacă ești Taur

Profil amoros:femeilor din zodia Taur le place stabilitatea și nu caută niciodată aventuri de o noapte. Sunt persoane pe care te poți baza. Nu este deloc ușor de cucerit și nici de mulțumit.

Zodia trădează felul în care flirtezi

Zodia trădează felul în care flirtezi

Nativii din fiecare zodie au un mod propriu de a acţiona atunci când se îndrăgostesc. Citeşte mai multe despre felul tău de a cuceri şi ce ar trebui să schimbi pentru a avea parte de succes în dragoste!

articol de știri Citeste mai mult

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Scorpionul o va face cu siguranță fericită,căci îi va fi fidel,dar vor avea și nenumărate nopți pasionale,căci au o compatibilitate perfectă în dormitor. Totodată,atunci când au o problemă,o soluționează cu calm. Și Capricornii și Leii se numără printre bărbații ideali pentru reprezentantele zodiei Taur,datorită calităților precum onestitatea (Capricorni) sau generozitatea (Leii).

Dacă ești Gemeni

Profil amoros:te schimbi ca gândul și ca vântul,de aceea ai nevoie de un bărbat calm,care să te accepte exact așa cum ești. Foarte afectuasă,îți dorești mult o familie. Ești o fire romantică și îți place să fii surprinsă.

3 zodii ideale pentru un mariaj fericit

Leul,căci știe să „te țină în priză”,deci nu te vei plictisi niciodată,doar că trebuie să-l lași pe el să fie „cocoșul”în casă. Te va iubi necondiționat. Fericită vei fi și dacă-ți alegi un partener Balanță (este foarte iubitor și vă potriviți și în dormitor) sau Capricorn,recunoscut pentru că îi place stabilitatea.