Fiecare dintre noi avem o trasatura sau un obicei neplacut pentru ceilalti, care poate enerva si cel mai calm om. Citeste mai jos care este cel mai enervant lucru pe care il faci, in functie de zodia pe care o ai.

BERBEC

Un Berbec se va implica intr-o conversatie si, ca un actor slab, va astepta oportunitatea de a incepe propria lui poveste sau gluma. Totul este despre tine si nimeni altcineva nu poate avea noroc cu o poveste interesanta incat sa te faca sa te opresti din propria poveste. Incearca sa nu mai folosesti atat de des “EU”, si lucreaza mai mult la abilitatile de a asculta.

Horoscop: Cum îţi dai seama că îţi ascunde ceva în funcţie de zodia lui

Horoscop: Cum îţi dai seama că îţi ascunde ceva în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi se dau rapid de gol, pe când alţii sunt mincinoşi iscusiţi. Dar toţi au anumite comportamente care te ajută să-ţi dai seama când ascund ceva. Vezi care sunt acestea în funcţie de zodie.

articol de știri Citeste mai mult

TAUR

Esti prea sociabila cu cei pe care nu ii cunosti. Este minunat ca esti atat de sociabila si te simti atat de confortabil atunci cand iei de mana pe cineva intr-un bar sau il imbratisezi , chiar daca aceasta este prietena prietenei tale pe care tocmai ai cunoscut-o acum doua secunde. Poti face ca persoana respectiva sa se simta inconfortabil in prezenta ta. Exista momente cand pare ca nu ai nici cea mai vaga idee despre ce inseamna invadarea spatiului personal. Nu toata lumea crede ca fiecare strain este un viitor prieten.

GEMENI

Incearca sa fii mai moderata si sa nu iti mai schimbi atat de brusc starea de spirit. Un minut esti dulce ca placinta, urmatorul minut esti complet suparata de ceva, iar dupa alte cateva minute esti complet fericita din nou.  Este in regula pentru tine, deoarece starea ta de spirit nu doar ca nu dureaza mult, dar nici macar nu iti intipareste in memorie ce te-a suparat de la bun inceput. Daca pe tine nu te deranjeaza asta, pentru altcineva asta poate fi frustrant.