Dacă vrei să eviți conflictele cu fiecare zodie în parte, trebuie să le cunoști coarda sensibilă. Iată de ce se enervează zodiile:

Berbec


Berbecii sunt mereu în mișcare și detestă momentele în care sunt obligați să se comporte riguros. Le vei atinge coarda sensibilă în momentul în care nu le acorzi timpul necesar pentru ei înșiși. Acești nativi țin la momentul lor zilnic de relaxare, indiferent de cât de ocupați ar fi.

Ce putere magica ai in functie de zodie

Ce putere magica ai in functie de zodie

Se stie ca oamenii nu isi folosesc creierul la capacitate maxima, ceea ce explica faptul ca unele persoane par sa aiba abilitati paranormale, iar altele nu. Pana la urma, nu stim prea multe despre potentialul nostru, insa se pare ca avem anumite talente

articol de știri Citeste mai mult

Taur


Vei atinge coarda sensibilă a unui Taur dacă îl pui să vorbească în public. Acest nativ este timid și rezervat prin natura lui și nu îi place să fie ținta tuturor privirilor. În plus, Taurul este o persoană introvertită și nu le place să își arate slăbiciunile în fața celorlalți.

Gemeni


Nu îi cere stabilitate unui Geamăn pentru că îl vei enerva la culme. De asemenea, ai grijă să nu îl contrazici pe acest nativ deoarece cu greu acceptă o altă părere decât a lui și riști să stârnești un conflict de mare amploare, pe care cu greu îl poți controla.