Zodiacul are puterea de a-ti influenta toate actiunile si toate aspectele vietii. De asemenea, zodia sub care te-ai nascut spune foarte multe despre alegerile, pasiunile si ambitiile tale.

Nimeni nu doreste sa ajunga captiv intr-o relatie, alaturi de o persoana care nu ii este compatibila. Mai bine sa stim din timp, nu? Semnul tau zodiacal iti dicteaza efectiv zodiile cu care nu trebuie sa te incurci emotional. Indiferent ca esti Gemeni, Scorpion, Taur sau orice alt semn, trebuie sa-ti cunosti nevoile si asteptarile. Iar daca tu si partenerul tau sunteti compatibili, zodiile voastre vor confirma de la bun inceput acest lucru.

Horoscop pentru saptamana 03 - 09 decembrie 2018

Femeia Berbec


Femeia Berbec este puternica, indrazneata, cu o ndependenta de neegalat. Ea este, de asemenea, stabila si logica. Are capul pe umeri, avand puterea de a infrunta orice arunca viata catre ea.

Zodii compatibile:

Rac: Barbatul Rac este sarmant si foarte atras de puterea femeii Berbec. Ii place provocarea pe care aceasta o reprezinta si mereu resuseste sa ii potenteze calitatile.
Pesti: Acesta simpatizeaza cu emotiile Berbecului, iar faptul ca el este o persoana de incredere reprezinta un aspect cu care va avea mult de castigat in fata ei.

Zodii incompatibile:

Ce îi place la tine vs. ce nu îi place, în funcție de zodia ta

Ce îi place la tine vs. ce nu îi place, în funcție de zodia ta

Adevărul este că fiecare dintre noi se poate îndrăgosti în moduri diferite, totul se rezumă la cine vrea să creeze acea atracție și cine e e cel sau cea care este atras sau nu.

articol de știri Citeste mai mult

Gemeni: Nu te lasa pacalita! Pasiunea dintre voi poate sa fie de neegalat, insa barbatul Gemeni este prea fricos si mult prea emotiv pentru puternica femeie Berbec.
Leu: Acesta este prea dominant si prea intens pentru independenta femeii Berbec. Aceste doua zodii mereu se vor respinge.

Femeia Taur


Femeia Taur iubeste sa se rasfete cu cele mai fine si deosebite lucruri. Ii place luxul, insa de asemenea e foarte stabila si devotata in rolul de iubita si prietena. Mereu va reusi sa se pastreze misterioasa.

Zodii compatibile:

Taur: Pentru femeia Taur, barbatul in aceeasi zodie poate sa reprezinte sufletul pereche. Alaturarea celor doi poate crea o legatura cu adevarat frumoasa pe un plan fundamental si pasional.
Rac: Racul poate cu adevarat intruni nevoile dintre cele mai sensibile ale femeii Taur. Acestia se completeaza si se hranesc unul pe celalalt cu energie.

Zodii incompatibile:

Leu: Acest semn poate epuiza femeia Taur si placerea ei de relaxare nu va fi niciodata satisfacuta. El probabil se va plictisi de stilul ei relaxat de viata, iar ea se va satura de nevoie lui constanta de actiune.
Sagetator: Cei doi nu au nimic in comun. Ea este prea relaxata, el este prea aventurier.

Femeia Gemeni


Aceasta femeie este meditativa si romantica. Niciodata epuizata, este un spirit pur, cu inima mare, care intotdeauna va crede in iubirea adevarata. Este versatila, aventuriera si prietenoasa. Este foarte placuta si isi poate face prieteni in orice cerc.

Zodii compatibile:

Rac: Racul este in constanta cautare a iubirii adevarate, iar femeia Gemeni cauta barbatul care o va face femeia lui. Astfel, cele doua zodii se inteleg la un nivel foarte profund.
Balanta: Ambelor semne zodiacale le place stimularea fizica si mentala. Nu se vor plictisi niciodata unul de celalalt. El este independent, ea flexibila. Se completeaza perfect!

Zodii incompatibile:

Scorpion: Femeia Gemeni este prea relaxata si comoda pentru Scorpionul care este, de fel, foarte activ. De asemenea el poate fi foarte gelos, fapt ce o consuma pe ea, care doreste numai stabilitate.
Fecioara: Fecioara este mult prea tacuta pana si pentru femeia Gemeni, fapt ce o va innebuni pe cea din urma.