Fiecare semn zodiacal este dominat de o anumita frica. Sau cel putin asta sustin astrologii. Nu este vorba despre fobii clasice, precum frica de intuneric sau cea de inaltime, ci despre senimentele de teama care se nasc in sufletul nativilor in functie de asteptarile lor de la cei din jur si chiar de la sine. 

1. Berbec (21 martie-19 aprilie)

Pacea interioara pare a fi sentimentul care domina acest semn zodiacal. Ca urmare, cele mai mari temeri ale nativilor sunt legate de separare si despartiri, de a fi lasati sau a lasa pe cineva in urma. Nu suporta ideea unei vieti plictisitoare si de aceea isi doresc sa intemeieze relatii care sa dureze in timp. 

Destinul sentimental al fiecarei zodii

Destinul sentimental al fiecarei zodii

Afla ce spun astrele despre destinul tau in viata sentimentala si despre viitorul tau.Asa ca hai sa incepem.

articol de știri Citeste mai mult

2. Taur (20 aprilie-20 mai)

Se spune ca nativii din Taur sunt persoane statornice, pe care te poti baza. Prefera sa aiba totul stabilit si sa isi urmeze hotarati planurile. Temerile acestora apar in momentul in care sunt nevoiti sa iasa din zona lor de confort, deoarece ii sperie ideea de schimbari, devieri de la traseul stabilit. 

3. Gemeni (21 mai-20 iunie)

Gemenii sunt dominati de nevoia de a socializa in permanenta. Asa cum sugereaza si simbolistica semnului zodiacal, au nevoie in permanenta de o jumatate. De asemenea, nativii sunt persoane creative, iar teama de singuratate este strans legata de teama de a nu avea cu cine sa isi impartaseasca pasiunile.