Pentru a înţelege de ce variază aceste valori, este în primul rând importnat să îţi dai seama cât de predispus este să te însele, în funcţie de zodie şi cât de predispusă eşti tu să fi înşelată, în fucntie de zodie.

Valorile din horoscopul de mai jos au fost obţinute în urmă studiului atent a mai multor astrologi de talie internaţională, scrie Cancan.

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Acumularea neimplinirilor karmice poate fi evitata usor daca incerci sa afli in ce zodie s-a nascut sufletul tau pereche si care sunt semnele zodiacale alaturi de care nu vei gasi niciodata fericirea.

articol de știri Citeste mai mult

BERBEC

Bărbaţi: Berbecii sunt genul de parteneri care caută mereu noi provocări, ceea ce înseamnă că îşi urmează aproape mereu instinctele. Majoritatea berbecilor sunt lipsiţi de loialitate şi îşi urmează interesul pe termen scurt. Berbecii au nevoie de laude din partea partenerilor pentru a nu se angaja în alte relaţii din cauza că simt nevoia să fie mereu admiraţi. Nativii din berbec au mari slăbiciuni când vine vorba de sexul opus. Se aprind repede însă îşi şi pierd interesul odată ce au cucerit ce cred ei că era de cucerit. Aşadar, dacă partenerul vostru este berbec, ar trebui să acţionaţi cu precauţie.

Femei: Femeile din berbec, spre deosebire de bărbaţi, nu sunt atât de căpoase şi tocmai de aceea şansele că să fie înşelate cresc. Potrivit statisticilor, 60% dintre femeile Berbec cu relaţii stabile sunt înşelate cel puţin o dată.

TAUR

Bărbaţi: Nativii din taur sunt unele dintre cele mai fidele persoane însă sunt şi cele mai posesive. Nativii din taur va vor oferi siguranţă necondiţionată însă vor fi mereu geloşi şi vor avea mereu impresia că partenerul are de gând să îi trădeze. Din această cauza, majoritatea nativilor din celellalte zodii se feresc instinctiv de tauri care de multe ori ajung solitari din cauza nesiguranţei de care dau dovadă. Puteţi fi siguri, sigure că dacă partenerul vostru se află sub acest semn zodiacal, nu va va înşela. Însă, chiar dacă sunteţi nevinovaţi, va va suspectă mereu de infidelitate.

Femei: Femeile Taur sunt încăpăţânate. Din cauza că sunt foarte atente la ce li se întâmplă, rareori sunt înşelate. Doar 30% dintre femeile din această zodie sunt înşelate.

Afla ce obsesii si ce fixatii ai in functie de ZODIA TA

Afla ce obsesii si ce fixatii ai in functie de ZODIA TA

Fiecare dintre noi are cate o “ pasarica” sau o obsesie pentru un anumit lucru, sau un principiu care ii marcheaza viata. Desi ne dorim sa citim la descrierile zodiilor numai lucruri pozitive despre noi, situatia nu e chiar asa. Chiar daca unii nu recunos

articol de știri Citeste mai mult

GEMENI

Bărbaţi: Gemenii sunt persoane duplicitare, au câte două caractere de care sunt conştienţi şi pe care le trăiesc cu intensitate. Nativii născuţi în această zodie nu vor avea nicio scrupula să însele dacă au ocazia. Au tendinţa să uite că au greşit şi să meargă înainte alături de partener atâta timp cât uită ce au făcut. Gemenii se îndrăgostesc repede şi intens şi se plictisesc repede. Pentru a ţine un nativ din zodia Gemeni aproape este nevoie să te reinventezi constant şi să îi oferi mai întâi prietenie, apoi tot ce ţine de o relaţie.
Femei: Femeile din Gemeni sunt cele care înşeală într-o relaţie şi nu le pasă dacă sunt înşelate prea mult. Chiar dacas bănuiesc acest lucru, doar la proba exactă se supără. Sunt şanse de 70% că o femeie din Gemeni să fie înşelată de partener.